Follow us

Το φόρεμα της Bella Hadid στην πασαρέλα του Off - White που θα γίνει η μεγαλύτερη χειμωνιάτικη τάση

Η εμφάνιση που θα θες να αντιγράψεις τους επόμενους μήνες.

Το φόρεμα της Bella Hadid στην πασαρέλα του Off - White που θα γίνει η μεγαλύτερη χειμωνιάτικη τάση Splash/Ideal Images

Τα φώτα άναψαν, οι σειρές γέμισαν με πραγματικό κόσμο και η πασαρέλα ''πήρε'' φωτιά ξανά κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι. Μετά από μήνες σε κατ΄οίκον περιορισμό, αμέτρητους περιορισμούς, υγειονομικά μέτρα και ψηφιακά shows, η βιομηχανία της μόδας γυρνάει ξανά στους ρυθμούς της άκρως ανανεωμένη -κάτι που διαπιστώσαμε και στην επίδειξη του fashion brand Off-White, την οποία άνοιξε η Bella Hadid με την πιο hot τάση της επόμενης σεζόν.

Off - White | Fall Ready-to-Wear 2021 Collection

Προτού εστιάσουμε μεμονωμένα στην εμφάνιση της μούσας των σχεδιαστών, Bella Hadid, και στην τάση που ''γέννησε'', είναι σημαντικό να αναφερθούμε εν συντομία στην φθινοπωρινή συλλογή, που σχεδίασε ο Virgil Abloh για το brand Off-White. Πρόκειται για έναν σχεδιαστή που σε μεγάλο βαθμό καθόρισε το σύγχρονο street style. Ο ίδιος μετά την επεισοδιακή και τραυματική χρονιά του 2020 έβαλε σκοπό της δουλειάς του να εξελίξει το brand και σύμφωνα με τα τα λεγόμενα του ''να το ωριμάσει, όπως ακριβώς έγινε με τον ίδιο μέσα στο έτος που ξέσπασε η πανδημία''. Κρατώντας τα βασικά στοιχεία του, ο Virgil Abloh έπαιξε περισσότερο με τις σιλουέτες και την αρχιτεκτονική τους, αποδομώντας τες και προσθέτοντας περισσότερο όγκο σε σημεία ''κλειδιά'' αλλά και ιδιαίτερες υφές που μαγνήτισαν τα βλέμματα στη νέα του συλλογή που φέρει την ονομασία "Laboratory Of Fun”.

Το φόρεμα της Bella Hadid στην πασαρέλα του Off - White που θα γίνει η μεγαλύτερη χειμωνιάτικη τάση

Πέρα από τα γνώριμα και πολυαγαπημένα puffer jackets, τα chunky sneakers και τα athleisure sets, στην πασαρέλα του Off - White συναντήσαμε αρκετά tailored κομμάτια, με τα κοστούμια και τα ταγέρ να ξεχωρίζουν. Μάλιστα, οι γραμμές έγιναν πιο εφαρμοστές, κολακεύοντας περισσότερο το σώμα, ενώ βασικά χαρακτηριστικά όλων των σχεδίων ήταν ο μινιμαλισμός, η κομψότητα και η πολυτελής δόμηση τους. Η ''καλλιτεχνική ωρίμανση'' του σχεδιαστή έγινε εμφανής και στο λογότυπο του brand, το οποίο μετατράπηκε σε μία διακριτική εκδοχή, θέλοντας να δώσει χώρο στο σχέδιο του εκάστοτε κομματιού να ''λάμψει'', χωρίς να επισκιάζεται από την ''φλυαρία'' της logomania. Θα μπορούσαμε να πούμε πως το street style εξελίσσεται στα χέρια του Virgil Abloh.

Ακόμα, στη συλλογή συναντάμε παλτό με έντονες και καθαρές γραμμές, μικρές τσάντες σε εξίσου γεωμετρικά σχέδια, co-ords tailored sets, υποδήματα σε διαχρονικά looks, όπως μυτερες γόβες και 90s βινύλ μπότες, ενώ η παλέτα κινήθηκε μεταξύ του έντονου μπλε ηλεκτρίκ, του πορτοκαλί και των ουδέτερων τόνων.

Η Bella Hadid με το ιδανικό βραδινό φόρεμα

Η εμφάνιση της Bella Hadid, ωστόσο, κέντρισε εξίσου το ενδιαφέρον μας, καθώς φόρεσε την τάση, που θα καθορίσει τις βραδινές και επίσημες εμφανίσεις μας την επόμενη σεζόν. Ο λόγος για το μινιμαλιστικό, μίνι, εφαρμοστό, στράπλες φόρεμα σε μπλε ηλεκτρίκ απόχρωση, που σχεδίασε ο Virgil για την Fall '21 Ready-to-Wear συλλογή του Off - White.

Το γυαλιστερό βελούρ ύφασμα του εν λόγω φορέματος πρόκειται να κυριαχίσει την επόμενη σεζόν, ενώ η απόχρωση του ανανεώνει το night look όσο τίποτα άλλο. Το outfit της Bella Hadid ολοκληρώθηκε με εκκεντρικά κοσμήματα σε αποχρώσεις του χρυσού, ενώ οι μπλε ηλεκτρίκ βινύλ μπότες πρόσθεσαν μία 90s πινελιά στο minimal σύνολο. Ποιος είπε, άλλωστε, ότι οι επίσημες εμφανίσεις μας πρέπει να είναι μαύρες, αποτελούμενες από basic κομμάτια και άβολες γόβες; Σύμφωνα με τον Virgil Abloh, πέρα από το street style αλλάζει και το night style.

Bella Hadid

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ