Follow us

Tα viral κομμάτια από τη νέα top συνεργασία Brock Collection x H&M | Τι φορούν οι Influencers

Τα χαρακτηριστικά κομμάτια του διάσημου brand έγιναν προσιτά για όλες μας.

Tα viral κομμάτια από τη νέα top συνεργασία Brock Collection x HM | Τι φορούν οι Influencers Courtesy of H&M

Στις πασαρέλες της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2018 οι περισσότεροι σχεδιαστές και μεγάλοι οίκοι είχαν πανομοιότυπη θεματική: Ντίσκο παγιέτες και στενές σιλουέτες. Τη διαφορά εκείνη τη χρονιά έκανε το brand Brock με τα σχέδια των Kristopher Brock και Laura Vassar να γνωρίζουν μεγάλη δημοσιότητα και να γίνονται ανάρπαστα μεταξύ της fashion κοινότητας. Οι φλοράλ ρομαντικές δημιουργίες τους με βικτωριανές αναφορές ξεχώρισαν στην πασαρέλα και εδραίωσαν μία σημαντική αλλαγή στο street style, καθώς κάθε ιέρεια του στιλ εμφανιζόταν με τα σχέδια τους. Ωστόσο, για τη δημιουργία κάθε κομματιού χρειάζονταν αμέτρητες ώρες και ακριβά υλικά, με αποτέλεσμα οι τιμές να κυμαίνονταν σε απρόσιτα επίπεδα πολυτελούς αγοράς. Για τις περισσότερες από εμάς τα υπέροχα κομμάτια των συλλογών τους παρέμεναν ανέγγιχτα στο wish-list μας -μέχρι σήμερα.

Πριν λίγες μέρες η συλλογή Brock Collection x H&M έγινε διαθέσιμη στα καταστήματα και τώρα όλες μας έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε δικά μας τα μοναδικά σχέδια του brand σε απολύτως προσιτές τιμές. Όπως αναφέρει το σχεδιαστικό δίδυμο, για αυτή τη capsule συλλογή δεν θέλανε να κάνουν κάτι εντελώς διαφορετικό. Αντιθέτως προτίμησαν να παραμείνουν πιστοί στους κώδικες και το DNA του brand, που αποθεώθηκε από τους λάτρεις της μόδας και το καταναλωτικό κοινό, ώστε να τα κάνουν προσβάσιμα για τον καθένα. Στη συλλογή, λοιπόν, Brock Collection x H&M θα βρεις, μεταξύ άλλων, τα χαρακτηριστικά bustiers και τα φλοράλ κομμάτια του brand, όπως επίσης και κομψά καλοκαιρινά φορέματα σε στενές αλλά και αιθέριες σιλουέτες.

Τα viral κομμάτια που λάτρεψαν οι fashion influencers

Μάλιστα, ήδη οι απανταχού fashion influencers έχουν φορέσει κομμάτια της εν λόγω συλλογής, ενώ δεν παρέλειψαν να δημοσιεύσουν τις άκρως κομψές εμφανίσεις τους στα social media. Παρακάτω σου παρουσιάζουμε τα ανάρπαστα κομμάτια της συλλογή Brock Collection x H&M, που έγιναν αμέσως viral.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Get the look

Μάξι φλοράλ φόρεμα Brock Collection x HM, H&M

Μίνι φλοράλ φόρεμα με λεπτές τιράντες Brock Collection x HM, H&M

Τοπ με λεπτέρ τιράντες Brock Collection x HM, H&M

Αέρινο φλοράλ φόρεμα με μανίκια Brock Collection x HM, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ