Halter Tops | Είναι τα πιο κολακευτικά μπλουζάκια και θα βρεις το ιδανικό για εσένα στα Zara

10 προτάσεις που θα αναβαθμίσουν κάθε εμφάνιση σου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Η μόδα και οι τάσεις της έχουν σκοπό να ανανεώνουν το προσωπικό μας στιλ και να μας κάνουν να νιώθουμε κυρίως αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Κάθε χρόνο, λοιπόν, οι σχεδιαστές παρουσιάζουν τις προτάσεις τους και οι ιέρειες του στιλ ξεδιαλέγουν εκείνες που πληρούν κάθε στιλιστική προϋπόθεση, όπως την ευελιξία, την άνεση, την εκκεντρικότητα και την κομψότητα. Ανάμεσα τους υπάρχουν μερικά σχέδια ή κοψίματα, τα οποία δεν ταιριάζουν σε όλους και υπάρχουν κάποια άλλα τα οποία εφαρμόζουν σαν γάντι πάνω σε κάθε σωματότυπο, κολακεύοντας τον μοναδικά. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν τα halter tops με τη λαιμόκοψη που δένει ψηλά στο λαιμό.

Το εν λόγω σχέδιο έχει κατακτήσει τόσο τις φετινές πασαρέλες όσο και το street style. Δεσπόζει, παράλληλα, σε κάθε editorial και καλοκαιρινή συλλογή προσιτών brands. Μάλιστα, συναντάμε την λαιμόκοψη halter τόσο σε φορέματα, όσο και σε ολόσωμες φόρμες και tops, ενώ και στον πρωταγωνιστή των summer looks, τα μαγιό, αποτελεί το πιο hot σχέδιο. Το halter κόψιμο συνδυάζεται επίσης και με τα cut-outs, άλλη μία τάση που μεσουρανεί αυτή τη σεζόν. Βέβαια, δεν πρόκειται για ένα νέο trend, καθώς βρίσκουμε στις ρίζες του στα 90s και τις τότε ιέρειες του στιλ, οι οποίες εμφανίζονταν με halter κομμάτια μέχρι και στο κόκκινο χαλί.

Επειδή, λοιπόν, είναι ένα σχέδιο που κολακεύει κάθε σωματότυπο και στιλ εμείς κάναμε μία έρευνα και σου βρήκαμε τα πιο κομψά σχέδια σε tops στην καλοκαιρινή συλλογή των Zara. Παρακάτω θα βρεις μπλούζες με λαιμόκοψη halter ιδανικά για τις πρωινές σου εμφανίσεις, τις βραδινές σου βόλτες και φυσικά για το beach look σου, ενώ η ποικιλία σε χρώματα, prints και υφές θα σε συναρπάσει.

Τα halter tops από τα Zara που θα αναβαθμίσουν κάθε καλοκαιρινή εμφάνιση

Ροζ halter top, Zara

Halter top με cut-outs, Zara

Halter top σε ροζ απόχρωση με κοχύλια, Zara

Μαύρο halter top, Zara

Σατινέ halter top , Zara

Λευκό λινό halter top, Zara

Λινό halter top, Zara

Εμρπιμέ, λινό, crop halter top, Zara

Halter top με γεωμετρικό σχέδιο, Zara

Crochet halter top, Zara