Follow us

Ανθή Σαλαγκούδη | Το casual σύνολο της που μπορείς να αντιγράψεις αυτή την εβδομάδα

Για τις ημέρες που δεν ξέρεις τι να φορέσεις.

anthi salagoudi NDP Photo Agency

Είναι κάποιες ημέρες που ανοίγεις τη ντουλάπα σου και δεν μπορείς να σκεφτείς τι να φορέσεις. Ακόμα κι αν έχεις ανανεώσει τη γκαρνταρόμπα σου, σου λείπει η στιλιστική έμπνευση. Ακριβώς για αυτές τις ημέρες λοιπόν, εμείς σου προτείνουμε να αποθηκεύσεις στο κινητό σου ή ακόμα και στο Instagram κάποια celebrity looks, στα οποία θα ανατρέχεις κάθε φορά που χρειάζεσαι βοήθεια.

Όσον αφορά μάλιστα στα casual σύνολα της καθημερινότητας, ένα από τα looks που θα σε εμπνεύσουν είναι αυτό της Ανθής Σαλαγκούδη. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια να κάνει τις βόλτες της στα καταστήματα με ένα σύνολο πολύ άνετο και άκρως καλοκαιρινό. Συγκεκριμένα, συνδύασε μία μακριά, αέρινη φούστα σε baby pink απόχρωση με λευκό crop top και συμπλήρωσε την εμφάνιση της με σανδάλια, γυαλιά ηλίου και μία μεγάλη tote τσάντα που χωρά όλα όσα χρειάζεσαι καθημερινά.

Εκτός από τα φορέματα λοιπόν, οι αέρινες φούστες είναι μία ακόμα έξυπνη επιλογή ακόμα και για τις ημέρες που η θερμοκρασία βρίσκεται στα ύψη. Πρόσθεσε λοιπόν στη συλλογή σου μακριές ή midi φούστες σε αέρινη γραμμή, εμπριμέ ή μονόχρωμες και συνδύασε τες με basic t-shirts ή crop tops για κομψές εμφανίσεις στην πόλη.

Το look της Ανθής Σαλαγκούδη

Ανθή Σαλαγκούδη | Το casual σύνολο της που μπορείς να αντιγράψεις αυτή την εβδομάδα
Anthi Salagoudi

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ