Follow us

Τα μαγιό της Ευγενίας Σαμαρά που θα θέλεις να φορέσεις και εσύ

Επιλέγει αθλητικά, άνετα looks με πολλά prints και έντονες αποχρώσεις.

Τα μαγιό της Ευγενίας Σαμαρά που θα θέλεις να φορέσεις και εσύ NDP

Δεν είναι λίγες φορές που αντλήσαμε στιλιστική έμπνευση από τις Ελληνίδες celebrities για τις εμφανίσεις μας, καθώς αποδεικνύουν πως μπορούν ισάξια να συναγωνιστούν τις fashionistas του εξωτερικού. Πέρα από τις καθημερινές εμφανίσεις τους, οι ίδιες παραδίδουν μαθήματα κομψότητας και στιλ μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς τους στα social media. Οι αναρτήσεις τους είναι συνήθως γεμάτες μόδα, τάσεις, ιδέες και συμβουλές, που έχουν σκοπό να ανανεώσουν τα δικά μας looks. Σήμερα, λοιπόν, θα επικεντρωθούμε κυρίως σε μία Ελληνίδα ηθοποιό, που μας προσφέρει πολλές προτάσεις για τα επόμενα beach looks μας. Ο λόγος για την Ευγενία Σαμαρά.

Η ηθοποιός μετράει 151.000 ακόλουθους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάτι που δεν μας κάνει εντύπωση, αφού είναι ιδιαίτερα ενεργή στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης το περιεχόμενο είναι αρκετά δημιουργικό και ευχάριστο. Παρ' όλα αυτά, εμείς θα εστιάσουμε στα μαγιό, που επέλεξε να φορέσει αυτή τη σεζόν η Ευγενία Σαμαρά. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως τα μαγιό είναι οι πρωταγωνιστές της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας και όσα σχέδια και αν έχουμε πάντα θα θέλουμε ένα νέο. Κάποιο που θα ανανεώσει όσο τίποτα άλλο τις εμφανίσεις μας στην παραλία και δη εκείνες που θα κάνουμε κατά τη διάρκεια των διακοπών τις επόμενες ημέρες.

Η Ευγενία Σαμαρά λατρεύει τα πιο sportive looks, καθώς από τις αναρτήσεις της απολαμβάνει τα θαλάσσια σπορ. Έτσι, την βλέπουμε με άνετα μπικίνι και ολόσωμα μαγιό, που προσφέρουν στήριξη και ελευθερία κίνησης. Επίσης, η ίδια προτιμάει έντονες αποχρώσεις και πολλά prints, ωστόσο, ανάμεσα στα beach looks της θα βρούμε και τα διαχρονικά total black σχέδια.

Τα σχέδια των μαγιό που επέλεξε φέτος η Ευγενία Σαμαρά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ