Follow us

Το τέλειο beach look της Σταματίνας Τσιμτσιλή που θα θες να αντιγράψεις το Σαββατοκύριακο

Άνετο και κομψό, το σύνολο της Σταματίνας Τσιμτσιλή είναι ιδανικό για τις διακοπές σου.

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Φόρεσε το ιδανικό φόρεμα για τη βραδινή έξοδο σου εν μέσω καύσωνα NDP

Μπορεί να είμαστε στη μέση της εβδομάδας, ωστόσο, το μυαλό μας είναι ήδη στο Σαββατοκύριακο και τις παραθαλάσσιες εξορμήσεις του. Όλες μας περιμένουμε τη στιγμή που θα κλείσουμε τους υπολογιστές μας και θα κατευθυνθούμε στην παραλία για να δροσιστούμε και να απολαύσουμε τον ήλιο, μακριά από τις υποχρεώσεις μας. Βέβαια, για τις εμφανίσεις μας εκεί θα πρέπει να οργανώσουμε καταλλήλως τη γκαρνταρόμπα μας και αυτό σημαίνει πως έχουμε ένα ακόμη πολυαγαπημένο fashion challenge. Αυτή τη φορά θα αντλήσουμε έμπνευση για το ιδανικό beach look από την παρουσιάστρια του Alpha Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παραδίδει καλοκαιρινά μαθήματα στιλ

Η ίδια φαίνεται να απολαμβάνει τις διακοπές της εν μέσω του καλοκαιρινού τηλεοπτικού διαλείμματος της. Μάλιστα, είναι ιδιαιτέρως ενεργή στα social media και δη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου παραδίδει μαθήματα στιλ μέσω των αναρτήσεων της. Σε μία από αυτές ξεχωρίσαμε και την ιδανική πρόταση για τις επόμενες εμφανίσεις μας στην παραλία. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πάνω από το μοντέρνο μπικίνι της με το nude print φόρεσε ένα λινό ξεκούμπωτο πουκάμισο και ένα jean σορτς. Πρόκειται για ένα look, που μπορείς εύκολα να αναδημιουργήσεις, καθώς αποτελείται από βασικά κομμάτια της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας.

Loading...

Για να ολοκληρώσεις το εν λόγω outfit, θα σου προτείναμε να συνδυάσεις μία μεγάλη ψάθινη τσάντα με δερμάτινες λεπτομέρειες, raffia καπέλο και κομψά σανδάλια. Έτσι, θα είσαι έτοιμη ακόμα και για το φαγητό μετά την παραλία ή το ποτό στο beach bar.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ