Follow us

Ετοιμάζεσαι για γάμο; | Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε το ιδανικό φόρεμα για τις επίσημες εμφανίσεις σου

Η παρουσιάστρια με ένα φόρεμα που φέρει ελληνική υπογραφή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το ιδανικό σύνολο για τις καλοκαιρινές επίσημες εμφανίσεις σου NDP

Είμαστε σίγουρες πως το πρόγραμμα σου για αυτό το καλοκαίρι είναι γεμάτο με δραστηριότητες, εκδρομές, διακοπές, εξόδους και εκδηλώσεις μετά από τόσους μήνες στον κατ' οίκον περιορισμό. Με τον εμβολιασμό, μάλιστα, του πληθυσμού να προχωράει σταθερά, η ζωή και η καθημερινότητα μας γυρνάει σχεδόν στους γνώριμους ρυθμούς τους. Επειδή, όμως, εδώ εμείς λατρεύουμε τη μόδα και το styling σου βρήκαμε το ιδανικό φόρεμα για μία από τις παραπάνω κοινωνικές υποχρεώσεις σου και πιο συγκεκριμένα για εκείνη του γάμου αλλά και τις πιο επίσημες εμφανίσεις σου.

Με αυτό το κομμάτι θα είναι η πιο κομψή καλεσμένη

Άλλωστε, το να βρεις το κατάλληλο σύνολο την περίοδο των εκπτώσεων για αυτές τις περιστάσεις είναι κάπως δύσκολο. Για αυτό τον λόγο εμείς κάναμε μία σύντομη έρευνα τόσο στην αγορά όσο και στα social media και ανακαλύψαμε την εμφάνιση της Σταματίνα Τσιμτσιλή, που είναι κατάλληλη τόσο για τους επερχόμενους γάμους, που θα παρευρεθείς ως καλεσμένη, όσο και για βαπτίσεις. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία ανάρτηση στην οποία φορούσε ένα άκρως καλοκαιρινό και εντυπωσιακό φόρεμα.

Πρόκειται για ένα μάξι φόρεμα, που δένει στο λαιμό και έχει βαθύ ''V'' ντεκολτέ. Φέρει halter λαιμόκοψη, πτυχώσεις στο κάτω μέρος του, που του δίνουν περισσότερη κίνηση, και είναι φτιαγμένο από μουσελίνα. Το φόρεμα ξεχωρίζει για το print του αλλά και τις αποχρώσεις του κίτρινου και του μπεζ, που αναδεικνύουν μοναδικά την μαυρισμένη επιδερμίδα.

Loading...

Το εν λόγω φόρεμα φέρει ελληνική υπογραφή και ανήκει στην καλοκαιρινή συλλογή του brand Nash by Natasha Avloniti και θα το βρεις εδώ.

Ετοιμάζεσαι για γάμο; | Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε το ιδανικό φόρεμα για τις επίσημες εμφανίσεις σου
νατασα3

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ