Follow us

Η εμφάνιση της Olivia Rodrigo στον Λευκό οίκο που θύμισε το στιλ του "Clueless

Η νεαρή τραγουδίστρια επέλεξε μία άκρως 90s εμφάνιση.

Η εμφάνιση της Olivia Rodrigo στον Λευκό οίκο που θύμισε Clueless Splash/Ideal Images

Μερικά πράγματα αντέχουν στο χρόνο και νικούν κάθε τεστ του. Ένα από αυτά είναι και κάποια κομμάτια της βιομηχανίας της μόδας, τα οποία ξεχωρίζουν για τη διαχρονικότητα και την κομψότητα τους, όπως επίσης και για την κουλτούρα μιας συγκεκριμένης στιγμής που εκφράζουν. Τα looks της κλασικής ταινίας ''Clueless'' συγκαταλέγονται σε αυτά. Ειδικά τις τελευταίες δύο σεζόν βλέπουμε το 90s preppy στιλ της ταινίας να δεσπόζει τόσο στις πασαρέλες όσο και στο street style, ενώ celebrities και μούσες των σχεδιαστών αναδημιουργούν χαρακτηριστικές εμφανίσεις της ταινίας. Η πιο πρόσφατη, μάλιστα, είναι αυτή της νεαρής τραγουδίστριας ηθοποιού Olivia Rodrigo στον Λευκό Οίκο.

Η ίδια συναντήθηκε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Joe Biden, και τον κορυφαίο Αμερικανό επιδημιολόγο και σύμβουλο του Λευκού Οίκου για θέματα υγείας, Anthony Fauci, με σκοπό να προωθήσουν τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού στις νεαρές ηλικίες. Η Olivia Rodrigo μαγνήτισε τα βλέμματα κυρίως με την εμφάνιση της, που θύμιζε το χαρακτηριστικό ταγέρ της πρωταγωνίστριας του ''Clueless'', Cher, που υποδύθηκε η Alicia Silverstone.

Η Olivia Rodrigo εμφανίστηκε με ένα ροζ plaid ταγέρ από τη συλλογή του ΄95 του γαλλικού οίκου μόδας Chanel. Η ίδια ολοκλήρωσε το σύνολο της με edgy ασημένια σκουλαρίκια του brand Justine Clenquet και λευκά platform Mary Janes του σχεδιαστή Giuseppe Zanotti. Μάλιστα, δημιούργησε ενδιαφέρουσα αντίθεση με τη μαύρη τσάντα χειρός και τις κάλτσες, που επέλεξε να φορέσει.

Δες την κομψή εμφάνιση της Olivia Rodrigo, που θύμισε το Clueless

Η εμφάνιση της Olivia Rodrigo στον Λευκό οίκο που θύμισε το στιλ του "Clueless
Olivia Rodrigo
Olivia Rodrigo

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ