Follow us

Δεν θες να αποχωριστείς τα jeans σου; Δεν χρειάζεται | 4 looks για να ανανεώσεις τα denim σύνολα σου

Βασικά κομμάτια αναβαθμίζουν τα αγαπημένα σου jean παντελόνια.

Sex and the City | Πώς θα αντιγράψετε τα πρώτα looks των πρωταγωνιστριών Splash/Ideal Images

Μπορεί τα jeans να ξεκίνησαν από μία ταπεινή καταγωγή, πλέον όμως αποτελούν βασικά κομμάτια του στιλ μας. Κάθε μία έχει περισσότερα από ένα στη συλλογή της, καθώς και το αγαπημένο της, που της ταιριάζει σαν ''γάντι''. Τα jeans δίνουν το παρών σε κάθε σύνολο μας, από τo πιο casual έως το επίσημο, καθώς η ποικιλία στα σχέδια και στα χρώματα μας προσφέρουν μεγάλη στιλιστική ευελιξία. Χάρη σε αυτήν ο casual χαρακτήρας τους άρχισε να διαγράφεραι, ενώ με τη συνδρομή των ιερειών του στιλ ανά τον κόσμο τα denim παντελόνια αποκτούν όλο και υψηλότερη θέση στη γκαρνταρόμπα μας.

Βέβαια, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όπου οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν ασφυκτικά, τα jeans παραμελούνται ή συνδυάζονται με ένα απλό Tank Top ή ένα T-shirt. Το αγαπημένο παιχνίδι του styling έτσι παραγκωνίζεται και οι καθημερινές εμφανίσεις μας γίνονται ολοένα και πιο δεδομένες ή και safe. Για καλή μας τύχη οι fashionistas των social media δεν τα ξεχνούν, ενώ η αγάπη τους για τη μόδα ''αναζωογονεί'' τα jeans και τα denim looks.

Κάνοντας, λοιπόν, μία σύντομη έρευνα ανάμεσα στους λογαριασμούς τους ξεχωρίσαμε 4 καθημερινά σύνολα με τα οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε κατάλληλα outfits για πολλές περιστάσεις. Τα εν λόγω σύνολα με πρωταγωνιστή το jean αποτελούνται από key fashion items, που σίγουρα έχεις στη γκαρνταρόμπα σου και μπορείς γρήγορα και εύκολα να τα αναδημιουργήσεις.

4 εύκολα και ανανεωμένα looks με jeans

Άνετo loose jean + Halter top: Φόρα το άνετο jean σου, εκείνο που έχει τα edgy σκισίματα και συνδύασε το με ένα crochet top, sneakers και ένα backpack. Για να αναβαθμίσεις πλήρως το look, επέλεξε ένα trendy bucket καπέλο.

Loading...

Jeans + Shirt: Όταν κάνουμε λόγο για πουκάμισο δεν αναφερόμαστε στο κλασικό μακρυμάνικο σχέδιο του. Αντιθέτως, σε συμβουλεύουμε να το συνδυάσεις με ένα κοντομάνικο shirt σε έντονη απόχρωση και με ενδιαφέρουσα υφή, όπως το σατινέ. Ολοκλήρωσε το look με πέδιλα ή σανδάλια.

Loading...

Jeans + Romantic Top: Αν ετοιμάζεσαι να βγεις ραντεβού, τότε ιδανική επιλογή για εσένα είναι ένα ρομαντικό τοπ μαζί με το jean σου, που να φέρει ογκώδη μανίκια, παστέλ αποχρώσεις και μία κολακευτική λαιμόκοψη. Μην ξεχάσεις τα ψηλά πέδιλα σου και μία χαριτωμένη crossbody τσάντα.

Loading...

Jeans + Blazer: Για το γραφείο και τις καλοκαιρινές επαγγελματικές εμφανίσεις μπορείς να φορέσεις το jean της επιλογής σου με ένα απλό top και ένα blazer. Επέλεξε έντονες pop αποχρώσεις, ενώ για μία έξτρα trendy πινελιά άλλαξε την κλασική tote τσάντα σου με μία raffia, όπως οι Γαλλίδες fashionistas.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ