Follow us

7 Ελληνίδες celebrities με 7 φορέματα ιδανικά για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου

Από την Σταματίνα Τσιμτσιλή έως την Τζίνα Αλιμόνου, αυτά είναι τα αγαπημένα τους καλοκαιρινά φορέματα.

7 Ελληνίδες celebrities με 7 φορέματα ιδανικά για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου Instagram @stam_tsimtsili, @dutchesss_ & @toniasotiropoulou

Μερικά κομμάτια της γκαρνταρόμπα μας κατέχουν ξεχωριστή θέση, ενώ δίνουν το παρών συχνά στην καθημερινότητά μας. Πρόκειται για εκείνα τα ρούχα και τα αξεσουάρ που χαρακτηρίζονται από στιλιστική ευελιξία, άνεση, υψηλή ποιότητα και διαχρονικότητα δίνοντας μας αμέτρητες ευκαιρίες να τα αξιοποιήσουμε. Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν τα φορέματα, τα οποία επικρατούν στη γκαρνταρόμπα μας τόσο τους κρύους μήνες του χειμώνα όσο και τους ζεστούς του καλοκαιριού. Ενδιάμεσα στις δύο εποχές, τις μεταβατικές περιόδους, τα φορέματα της κάθε σεζόν μπορούν να φορεθούν με τέτοιο τρόπο, ώστε να προσαρμόζονται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες. Το μίνι φόρεμα θα φορεθεί με ένα top από μέσα και μπότες κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και το μάξι αέρινο φόρεμα του χειμώνα θα φορεθεί με πέδιλα και χωρίς πανωφόρι την άνοιξη.

Με τα φορέματα οι επιλογές είναι πράγματι απεριόριστες. Ωστόσο, σήμερα θα εστιάσουμε κυρίως σε εκείνα, που προορίζονται για αυτή την περίοδο και πιο συγκεκριμένα τα σχέδια, που επιλέγουν οι Ελληνίδες celebrities. Μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram παραδίδουν μαθήματα στιλ και εμείς συγκεντρώσαμε τα καλύτερα τους looks με πρωταγωνιστή τα αγαπημένα καλοκαιρινά φορέματα. Παρακάτω, λοιπόν, θα βρεις 7 προτάσεις που φόρεσαν η Τόνια Σωτηροπούλου, η Δούκισσα Νομικού, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Τζίνα Αλιμόνου, η Μαριέττα Χρουσαλά, η Κατερίνα Καινούργιου και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Από το πρωί μέχρι το βράδυ και από την καθημερινότητα μέχρι τις επίσημες εμφανίσεις σου, αυτές είναι οι ιδανικές προτάσεις φορεμάτων για την φετινή σεζόν, που φέρουν την ψήφο εμπιστοσύνης των Ελληνίδων celebrities. Θα ανακαλύψεις πληθώρα σχεδίων, υφασμάτων και χρωμάτων για κάθε ώρα της ημέρας.

6 + 1 καλοκαιρινά φορέματα που φέρουν την ψήφο εμπιστοσύνης των Ελληνίδων celebrities

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ