Follow us

Στο TikTok μάθαμε πώς με ένα μπικίνι μπορούμε να δημιουργήσουμε 14 διαφορετικά looks

Έξυπνα hacks που δεν πέρασαν ποτέ απο το μυαλό μας.

Στο Tik Tok μάθαμε πως με ένα μπικίνι μπορούμε να δημιουργήσουμε 14 διαφορετικά looks iStock

Η πλατφόρμα του TikTok έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό το διαδικτυακό περιβάλλον. Εκατομμύρια χρήστες καθημερινά ανεβάζουν τα δικά τους μικρού μήκους βίντεο, στα οποία τραγουδούν, χορεύουν, υποδύονται και προσφέρουν χρήσιμα hacks ή συμβουλές για την καθημερινότητα μας. Το content είναι εθιστικό και πλέον έχει γίνει το κυρίαρχο μέσο στα social media. Η απήχηση του είναι τόσο μεγάλη, που μπορεί να επιφέρει δημοσιότητα και μεγάλα χρηματικά ποσά εν μία νυκτί. Δεν είναι τυχαίο που παλιά τραγούδια ή μουσικοί κάνουν επιτυχίες επειδή χρήστες του TikTok δημιούργησαν βίντεο με τη μουσική τους. Την ίδια επιρροή έχει ασκήσει και στο χώρο της μόδας.

Στην πλατφόρμα του γεννιούνται μεγάλες τάσεις, προωθούνται νέες συλλογές και δείχνουν το ταλέντο τους οι νέοι στιλίστες αλλά και οι ιέρειες του στιλ. Και επειδή εμείς εδώ αγαπάμε τη μόδα αφιερώνουμε πολλές ώρες στο TikTok, ψάχνοντας νέα styling tips και έμπνευση. Κάνοντας μία έρευνα ανάμεσα στους fashion λογαριασμούς της πλατφόρμας πέσαμε σε ένα έξυπνο βίντεο, που μιλάει για τον πρωταγωνιστή της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας. Ο λόγος για το μαγιό και δη το μπικίνι.

Το πιο κλασικό σχέδιο ανανεώνεται στα χέρια των fashionistas. Μπορεί τα brands και οι οίκοι να το ''στολίζουν'' με πολυτελείς και πρωτότυπες λεπτομέρειες και prints, ωστόσο, τα κορίτσια στο TikTok του δίνουν εντελώς άλλο χαρακτήρα. Σε ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων μία fashionista, η Kristina Kacheeva, σου δείχνει πως θα δημιουργήσεις 14 διαφορετικά looks με ένα μπικίνι.

TikTok | 1 μπικίνι, 14 διαφορετικά looks

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ