Follow us

H Δανάη Μιχαλάκη φόρεσε το ιδανικό ζευγάρι σανδάλια για μία έξοδο στο θέατρο

Αποτελούν την πιο hot τάση του καλοκαιριού και συνδυάζουν την άνεση με την κομψότητα.

MissBloom TEAM
H Δανάη Μιχαλάκη φόρεσε το ιδανικό ζευγάρι σανδάλια για να πάει θέατρο NDP

Το βράδυ της Δευτέρας η παράσταση Αντιγόνη του Σοφοκλή, το κορυφαίο ίσως κείμενο της αρχαίας ελληνικής γραμματείας, σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη, ανέβηκε σε μία μοναδική παράσταση στο Κηποθέατρο Παπάγου. Ανάμεσα στο κοινό, που απόλαυσαν τη θεατρική παράσταση, βρέθηκαν αρκετές προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό χώρο, ανάμεσα στις οποίες ξεχώρισε η Δανάη Μιχαλάκη.

Η ηθοποιός της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς ''Άγριες Μέλισσες'', τράβηξε τα βλέμματα με την casual εμφάνιση της. Η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα άνετο σύνολο, που αποτελούνταν από μία μαύρη loose παντελόνα και ένα φλοράλ crop top. Η ίδια ολοκλήρωσε το outfit της για την θεατρική παράσταση με μία μικρή crossbody τσάντα σε έντονο κίτρινο και τα hot σανδάλια της σεζόν τα Birkenstock. Η Δανάη Μιχαλάκη επέλεξε τα άνετα υποδήματα σε μία ροζ παστέλ απόχρωση, η οποία έκανε μία όμορφη αντίθεση με το πορτοκαλί και το κίτρινο, που είχαν τα κομμάτια του συνόλου της.

H Δανάη Μιχαλάκη φόρεσε το ιδανικό ζευγάρι σανδάλια για μία έξοδο στο θέατρο

Get the look

Τα εν λόγω σανδάλια έχουν γίνει κάτι σαν ''viral'' στο χώρο της μόδας, με όλο και περισσότερες ιέρειες του στιλ να μην μπορούν να του αντισταθούν. Στην αρχή ήταν διστακτικές όμως η άνεση και το ''coolness'', που προσφέρουν στην εκάστοτε εμφάνιση είναι αδιαμφισβήτητα.

Birkenstock

Θα βρεις τα σανδάλια Birkenstock εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ