Follow us

Η Αρετή Θεοχαρίδη σού δείχνει πώς να φορέσεις ένα maxi floral φόρεμα σε βραδινή έξοδο

Η κομψή εμφάνιση της στη συναυλία της Άννας Βίσση.

areti theocharidi NDP Photo Agency

Είναι από τα κομμάτια που δεν λείπουν ποτέ από τη γκαρνταρόμπα μας. Είναι άνετο και πρακτικό, αφού μπορούμε να το φορέσουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Επίσης, μας φτιάχνει αμέσως τη διάθεση. Ο λόγος για το floral φόρεμα, που κάθε γυναίκα αγαπά να έχει στη συλλογή της.

Ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού, ένα φόρεμα σε λουλουδάτο μοτίβο είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις all day εμφανίσεις. Εάν μάλιστα επιλέξεις ένα σε midi ή maxi μήκος μπορείς να το φορέσεις από το πρωί στο γραφείο μέχρι τη βραδινή σου έξοδο.

Εάν βέβαια αναρωτιέσαι ποιος είναι ο πιο κομψός τρόπος για να φορέσεις το floral φόρεμα σου σε κάποια νυχτερινή έξοδο, όπως η συναυλία, τότε το look της Αρετής Θεοχαρίδη θα σε εμπνεύσει σίγουρα.

Λίγες ημέρες μετά τον γάμο του στις Σπέτσες, ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη απόλαυσαν τη συναυλία της Άννας Βίσση στο Θέατρο Άλσος με τη σύζυγο του παρουσιαστή να κλέβει τις εντυπώσεις με το σύνολο της. Συγκεκριμένα, επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ, στραπλες, floral φόρεμα με σκίσιμο, το οποίο συνδύασε με πλατφόρμες σε nude απόχρωση. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με χρυσά σκουλαρίκια και ένα μικρό, βραδινό τσαντάκι.

Ένα φόρεμα τέτοιου στιλ είναι ιδανικό τόσο για πρωινές όσο και βραδινές εμφανίσεις. Εάν πρόκειται να πας σε κάποια συναυλία, μπορείς άνετα να αντιγράψεις το look της Αρετής Θεοχαρίδη, ενώ για μία πρωινή εμφάνιση αρκεί να συνδυάσεις το floral φόρεμα σου με ένα ζευγάρι flat σανδάλια για να νιώθεις άνετα.

Το look της Αρετής Θεοχαρίδη

Η Αρετή Θεοχαρίδη σού δείχνει πώς να φορέσεις ένα maxi floral φόρεμα σε βραδινή έξοδο

Τα must have floral φορέματα του καλοκαιριού

Φόρεμα εμπριμέ βολάν Mango

Φόρεμα εμπριμέ Mango

Floral φόρεμα Zara

Pleated dress H&M

Σατέν φόρεμα με ντεκολτέ V H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ