Follow us

Bershka + NBA | Η νέα athleisure συλλογή εμπνευσμένη από το παιχνίδι για πρωταθλητές

Η Bershka δημιούργησε μια capsule συλλογή εμπνευσμένη από το παιχνίδι του μπάσκετ και τις αξίες των πρωταθλητών.

MissBloom TEAM
Bershka Courtesy of Bershka

Η Bershka δημιούργησε μια capsule συλλογή εμπνευσμένη από το παιχνίδι του μπάσκετ και τις αξίες των πρωταθλητών. Με ένα στιλ της παλιάς σχολής του μπάσκετ, η κολεξιόν περιλαμβάνει αναφορές από το hip-hop στιλ των 90s και χαρακτηριστικά των αθλητικών κομματιών του μποξ.

Μαύρο, λευκό και χρυσό είναι τα χρώματά σου, με σατινέ και πετσετέ υφάσματα γεμάτα με χρυσά λογότυπα των αγαπημένων σου ομάδων NBA. Υπάρχουν πολλά, που θα "καρφώσουν", αλλά η κολεξιόν κερδίζει τους περισσότερους πόντους για την ανάμειξη των γραμμών ανάμεσα στα ανδρικά και γυναικεία ρούχα, με τα περισσότερα ενδύματα να μην έχουν συγκεκριμένο φύλο.

Bershka + NBA | Η νέα athleisure συλλογή εμπνευσμένη από το παιχνίδι για πρωταθλητές

Η κολεξιόν είναι χωρισμένη σε σετ που κάνουν αναφορά στις αγαπημένες ομάδες του NBA όπως Chicago Bulls, Brooklyn Nets, Dallas Mavericks, LA Clippers, Los Angeles Lakers, the Miami Heat, Brooklyn Nets και Dallas Mavericks. Oversized φούτερ hoodie και τζάκετ ταιριάζουν με φαρδιά μποξ σορτς. Κλασσικά αθλητικά όπως το παντελόνι jogger απέναντι σε πολύ κοντά τοπ. Ένα two-piece σύνολο μπλούζας και παντελονιού διαφοροποιείται από τον απλό και casual συνηθισμένο χαρακτήρα του, καθώς είναι δημιουργημένο από σατινέ ύφασμα και φέρει χρυσές λεπτομέρειες και στοιχεία των ομάδων.

Bershka

Το denim, επίσης, κερδίζει έδαφος, με σορτς και φαρδιά τζιν σε μαύρες και μπλε αποχρώσεις να δίνουν στην κολεξιόν μία επιπλέον cool πινελιά. Χρυσές λεπτομέρειες σε φερμουάρ και κουμπιά αποτελούν κοσμήματα, όπως τα δαχτυλίδια της ομάδας και τα κολιέ με τα γούρια των παιχτών. Υπάρχουν επίσης νύχια με λογότυπο, μία μίνι τσάντα και φούτερ hoodie για τον καλύτερο χνουδωτό φίλο σου.

Bershka
Bershka

Το παιχνίδι ξεκίνησε!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ