Follow us

Με αυτά τα παντελόνια θα είσαι άνετη και κομψή όλο το καλοκαίρι

Άνετα και δροσερά, τα εν λόγω πανετλόνια είναι η ιδανική πρόταση για κάθε σου εμφάνιση.

Με αυτά τα παντελόνια θα είσαι άνετη και κομψή όλο το καλοκαίρι Splash/Ideal Images

Τους κρύους μήνες του χειμώνα λαχταράμε τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού και όταν αυτές έρχονται, αναπολούμε τις χαμηλές θερμοκρασίες της πρώτης εποχής, με τον κλιματισμό να δουλεύει ακατάπαυστα όλο το 24ωρο. Άραγε υπάρχει μέση λύση; Σε αυτή την ερώτηση δεν έχουμε την απάντηση, όμως, έχουμε βρει μερικούς τρόπους για να κάνουμε τις ημέρες μας λίγο πιο υποφερτές, όταν η θερμοκρασία κινείται σε ακραία επίπεδα. Σήμερα, λοιπόν, θα μιλήσουμε για τις ζεστές ημέρες, που διανύουμε αυτό τον μήνα, και τις στιλιστικές συμβουλές, που θα σου λύσουν τα χέρια.

Αρχικά, όταν η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο είναι σημαντικό να επιλέγουμε άνετα ρούχα, όπως για παράδειγμα αέρινα φορέματα, σορτς και φούστες. Ωστόσο, κάποιες από εμάς μπορεί να νιώθουν πιο άνετα με τα παντελόνια ακόμα και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ενώ για κάποιες τα εν λόγω κομμάτια τυχαίνει να είναι τα απαραίτητα του καθημερινού dress code. Σε αυτές τις περιπτώσεις τι κάνουμε;

Η μόδα εδώ και χρόνια μας προτείνει κάθε καλοκαιρινή σεζόν το λινό, ένα ύφασμα που προτιμάται και αξιοποιείται στην ένδυση από την χρόνια της αρχαίας Αιγύπτου. Μάλιστα, οι σχεδιαστές το έχουν χρησιμοποιήσει και στα παντελόνια δημιουργώντας ίσως την πιο δροσερή τους εκδοχή. Οι γραμμές τους είναι ανοιχτές και έτσι δεν κολλούν πάνω στο σώμα, αφήνοντας την επιδερμίδα να αναπνεύσει. Στις πασαρέλες για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι '21 είδαμε αρκετές εκδοχές του με εκείνες των Jacquemus, Tory Burch και Gucci να ξεχωρίζουν.

Με αυτά τα παντελόνια θα είσαι άνετη και κομψή όλο το καλοκαίρι
Jacquemus Spring/Summer '21
Loading...

Άνετα και δροσερά, τα λινά παντελόνια σε ανοιχτές γραμμές, που φλερτάρουν με το κόψιμο των flared, είναι η ιδανική πρόταση για κάθε σου εμφάνιση. Από το γραφείο μέχρι και τη βραδινή σου έξοδο αυτά τα παντελόνια θα σου λύσουν τα χέρια.

Loading...

Editor's Choice

Κάνοντας μία σύντομη έρευνα στην αγορά ξεχωρίσαμε τα πιο κομψά λινά παντελόνια για κάθε ώρα της ημέρας. Βρες το ιδανικό για εσένα παρακάτω.

Λινό παντελόνι με λάστιχο στη μέση, Funky Buddha

Λινό παντελόνι με ζώνη, Mango

Λινό παντελόνι καμπάνα, Oysho

Λινό loose παντελόνι, Attrattivo 

Λινό φαρδύ παντελόνι, Marks & Spencer

Λινό ψηλόμεσο παντελόνι, Celestino

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ