Follow us

H τάση στις τσάντες που κανείς δεν περίμενε να αποκτήσει τόσους θαυμαστες

Η ''it'' τσάντα του καλοκαιριού σε απολύτως προσιτή τιμή.

Αυτή είναι η τάση στις τσάντες που κανείς δεν περίμενε να αποκτήσει τόσους θαυμαστες Splash/Ideal Images

Είναι γνωστό και ίσως δεδομένο, πως οι ''It'' τσάντες της σεζόν συνήθως κοστίζουν μία περιουσία και αποτελούν ένα άπιαστο όνειρο για τις περισσότερες από εμάς. Αυτή ήταν μία πραγματικότητα, που έλαβε φέτος τέλος. Πλέον οι πιο δημοφιλείς τσάντες δεν κοστίζουν όσο ένας μισθός, ούτε χρειάζεται να περιμένεις σε λίστα αναμονής για τις αποκτήσεις. Αυτή τη σεζόν η βιομηχανία της μόδας έχει αναδείξει προτώτυπα σχέδια όσον αφορά τις ''it'' τσάντες και θα τις βρεις σε άκρως προσιτές τιμές.

Στην αρχή του καλοκαιριού η επικρατέστερη τσάντα ήταν ένα σχέδιο από το αμερικάνικο brand JW Pei με έδρα το Λος Άντζελες, που ονομάζεται ''Gabbi''. Αποτελεί τσάντα ώμου σε μικρό χαριτωμένο μέγεθος, έχει χαρακτηριστικό χερούλι με ζάρες, που θυμίζει το slouchy trend, και κυκλοφορεί σε 10 αποχρώσεις με μεγάλη ποικιλία έντονων και παστέλ χρωμάτων. Φανατικές θαυμάστριες της ''Gabbi Bag'' είναι οι Emily Ratajkowski, Hailey Bieber και Irina Shayk, ενώ δεν λείπουν και από το καλοκαιρινό μινιμαλιστικό στιλ των Σκανδιναβών fashionistas. Το εν λόγω σχέδιο κοστολογείται στα 72 δολάρια.

Loading...

Σχεδόν δύο μήνες μετά ένα άλλο σχέδιο έκλεψε τις καρδιές των ιερειών του στιλ. Πρόκειται για μία απροσδόκητη τσάντα, που δεν θα φανταζόμασταν ποτέ πως θα την λατρεύαμε τόσο. Ο λόγος για την ''net shopping'', δηλαδή την διχτυωτή τσάντα που χρησιμοποιούμε για τα ψώνια. Και όμως αυτό το σχέδιο έχει κατακλύσει το χώρο της μόδας, με την εκδοχή του ιταλικού οίκου Prada να την επανασυστήνει και από μία χρηστική τσάντα να γίνεται το απόλυτο hot trend.

Loading...

Ακόμα, πολλοί άλλοι οίκοι, όπως ο Jacquemus, πρόσθεσαν ακόμα περισσότερο χαρακτήρα αλλά και πολυτέλεια στην διχτυωτή τσάντα για τα ψώνια συνδυάζοντας το fishing net με δέρμα και άλλες λεπτομέρειες. Μπορεί στην αρχή να μη μας ''γέμιζει το μάτι'', τώρα όμως βλέποντας τις αμέτρητες κομψές επιλογές της net shopping bag, θέλουμε οπωσδήποτε να την αποκτήσουμε.

Get the look

Αν σε έχει μαγέψει εξίσου και θες να προσθέσεις μία μοντέρνα πινελιά στις εμφανίσεις σου, από τις καθημερινές έως τις βραδινές, τότε παρακάτω σου συγκεντρώσαμε τις πιο κομψές διχτυωτές τσάντες σε απολύτως προσιτές τιμές.

Massimo Dutti

Διχτυωτή τσάντα ώμου, Cos

Διχτυωτή τσάντα, Mango

Crossbody μικρή διχτυωτή τσάντα, Zara

Διχτυωτή τσάντα ώμου, Funky Buddha

Τσάντα shopper με διάτρητο σχέδιο, Oysho

Διάτρητη τσάντα shopper, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ