Follow us

Απολύτως απαραίτητα | Τα 4 κομμάτια – κλειδιά της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας

Τα απαραίτητα του καλοκαιριού για να δημιουργήσεις εύκολα και γρήγορα σύνολα

Summer Must Haves | 4 κομμάτια που θα σου λύσουν τα χέρια φέτος το καλοκαίρι iStock

Βασικός στόχος μας είναι πάντα να σε ενημερώνουμε για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της μόδας, τις νέες συλλογές και τα trends, που θα ανανεώσουν τις εμφανίσεις σου. Παρ' όλα αυτά, σήμερα θα μιλήσουμε για τα κομμάτια -κλειδιά, που συμβάλλουν στη δημιουργία μιας capsule καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας. Πρόκειται για ρούχα και αξεσουάρ, που μπορούν να συνδυαστούν ποικιλοτρόπως με τα υπόλοιπα της συλλογής σου αλλά και να σε συνοδεύσουν σε αρκετές περιστάσεις αυτό το καλοκαίρι.

Επίσης, όταν έρθει και η στιγμή να πακετάρεις τη βαλίτσα σου για τις διακοπές, μπορείς να βασιστείς πάνω τους για σύνολα με στιλιστική ευελιξία.

Τα 4 κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου

Raffia Τσάντα

Μπορείς να διαγράψεις από το μυαλό σου την ιδέα πως οι ψάθινες τσάντες ανήκουν αποκλειστικά στην παραλία... Σύμφωνα με τους σχεδιαστές αλλά και τις απανταχού fashionistas μία καλαίσθητη ψάθινη τσάντα σε tote και backet σχέδιο μπορεί να γίνει η go-to επιλογή σου στην πόλη. Από τις πρωινές έως τις βραδινές εμφανίσεις σου η σωστή raffia τσάντα θα απογειώσει τα σύνολα σου!

Loading...

Λινό πουκάμισο

Το λινό αποτελεί ένα άνετο, δροσερό και απολύτως κομψό ύφασμα ιδανικό για τις ζεστές ημέρες, που μας περιμένουν. Αν βέβαια το συνδυάσεις και στο στυλ του πουκαμίσου, τότε θα έχεις καταφέρει τον συνδυασμό της άνεσης και της αδιαμφισβήτητης κομψότητας. Μπορείς, μάλιστα, να το συνδυάσεις με κάθε κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου, από το ξεθωριασμένο blue jeans μέχρι το μαγιό σου στην παραλία.

Loading...

Μαύρο Μαγιό

Και αφού αναφερθήκαμε στην παραλία, ήρθε η στιγμή να μιλήσουμε και για τα μαγιό. Σίγουρα κάθε season έχουμε συγκεκριμένα trends, όμως, ένα είναι κάθε περίοδο επίκαιρο. Ο λόγος για το μαύρο μαγιό, το οποίο φυσικά δεν δεσμεύει καμία μας. Από τα ολόσωμα μέχρι τα μικροσκοπικά μπικίνι, βρες το μαύρο μάγιο, που κολακεύει απόλυτα τον σωματότυπο σου και θα σε συνοδεύσει στις καλοκαιρινές εξορμήσεις σου.

Loading...

Blazer

Όσες φορές και να μιλήσουμε για το blazer, δεν θα μπορέσουμε πραγματικά να περιγράψουμε την ευελιξία και την πραγματική χρησιμότητα του στα σύνολα. Μην ξεχνάς πως μπορεί να φορεθεί με κάθε τρόπο, από πανωφόρι έως φόρεμα -ανάλογα πάντα με τη φόρμα του- αλλά και σε κάθε στιγμή. Για αυτή την σεζόν θα σου προτείναμε να επενδύσεις, αν δεν το έχεις κάνει ήδη, σε ένα με έντονες αποχρώσεις όπως το royal μπλε, το κίτρινο ή ακόμα και το παστέλ πορτοκαλί, για statement εμφανίσεις!

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ