Follow us

We have a winner | Αυτή είναι πράγματι η μεγαλύτερη τάση στα μαγιό

7 προτάσεις trendy μαγιό σε εκπτωτικές τιμές.

Έχουμε νικητή | Αυτή είναι πράγματι η μεγαλύτερη τάση στα μαγιό Splash/Ideal Images

Ολόσωμα, μπικίνι, τρικίνι, μονόχρωμα, πολύχρωμα με prints, διαφάνειες, κρίκους, κόμπους και κοψίματα, αυτά είναι μερικά από τα trends στα μαγιό, τα οποία επικρατούν ανά τα χρόνια στην καλοκαιρινή σεζόν. Από την προηγούμενη χρονιά είχαμε παρατηρήσει, πως στα trends κυριαρχούσαν κομμάτια με ρετρό διάθεση ειδικά όσον αφορά τα μαγιό. Από τη μία βλέπαμε αναφορές στα 70s και από την άλλη στα 80s και αρκετά στη μινιμαλιστική τάση των 90s. Δεν μας κάνει, λοιπόν, εντύπωση που φέτος ξεχωρίζουν τα high leg μαγιο, τα ψηλόμεσα μπικίνι και τα φλοράλ print. Ωστόσο, από τα τρία, ένα έχει πραγματικά ξεχωρίσει και αποθεωθεί από κάθε fashion insider. Ο λόγος για τα φλοράλ μαγιό με τα μεγάλα και έντονα μοτίβα λουλουδιών -το σήμα κατατεθέν της δεκαετίας του '70.

Αρχικά τα εν λόγω μοτίβα έκαναν την εμφάνιση τους στις πασαρέλες για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι '21. Εκεί οι σχεδιαστές έδειξαν τη ρετρό διάθεση τους, καθώς όπως δήλωσαν αρκετοί ''κοίταξαν στο παρελθόν, για να μπορέσουν να προχωρήσουν στο μέλλον''. Έτσι, είδαμε πολλά χαρακτηριστικά κομμάτια παλαιότερων δεκαετιών να κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας στις συλλογές, που παρουσιάστηκαν τον προηγούμενο Σεπτέμβριο. Τα εκκεντρικά φλοράλ prints των 70s ξεχώρισαν στα catwalks των Christopher John Rodgers, Valentino, Shuting Qui, Erdem και Etro. Αφού εμβληματικοί και επιτυχημένοι οίκοι έδωσαν την κατευθυντήρια γραμμή, δεν άργησαν τα swimwear brands να την ακολουθήσουν και οι ιέρειες του στιλ να τις υιοθετήσουν.

Loading...

Κάνοντας μία σύντομη περιήγηση τόσο στα fashion editorials όσο και στους fashion λογαριασμούς των social media είναι φανερό, πως τα φλοράλ print μαγιό έχουν κατακλύσει τον χώρο της μόδας. Για αυτό το λόγο δεν πρέπει να λείπουν και από τις δικές σου εμφανίσεις στην παραλία.

Τα 70s φλοράλ μαγιό που θα θες να κάνεις δικά σου

Παρακάτω ξεχωρίσαμε τα πιο κομψά και fun φλοράλ μαγιό, που αξίζουν μία θέση στη συλλογή σου, ενώ υπόσχονται να απογειώσουν το καλοκαιρινό σου στιλ. Από μπικίνι μέχρι ολόσωμα, σίγουρα θα βρεις το ιδανικό για εσένα.

Μπικίνι φλοράλ "Klara", Yamamay.

Φλοράλ μπικίνι, Tezenis.

Ολόσωμο φλοράλ μαγιό με λεπτές τιράντες, Emmanuela Swimwear.

One shoulder φλοράλ μπικίνι, Maa Boo.

Ολόσωμο μαγιό με φλοράλ σχέδιο και κουμπί στο πίσω μέρος, Madame Shoushou.

Φλοράλ μαγιό μπικίνι Odysseyten, Attciadps.gr.

Φλοράλ μπικίνι 'Valery' Vassia Kostara, Aesthet.

Φλοράλ μπικίνι με ενίσχυση στο πάνω μέρος του, Calzedonia.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ