Follow us

Η Dua Lipa έχει αναδειχθεί στο απόλυτο fashion icon | Δες τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της που θα φορούσαμε και εμείς

Τα καλύτερα καλοκαιρινά looks της που θα θες να αντιγράψεις άμεσα.

Η Dua Lipa έχει αναδειχθεί στο απόλυτο fashion icon | Δες τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της που θα φορούσαμε και εμείς Splash/Ideal Images

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της Dua Lipa σε συνεργασία με τον ράπερ Pop Smoke. Το μουσικό βίντεο του τραγουδιού τους ''Demeanor'' κέρδισε τις εντυπώσεις, με την Dua Lipa να μαγνητίζει τα βλέμματα με τη βικτωριανή εμφάνιση της και το smokey sultry make up look της. Για άλλη μία φορά η νεαρή τραγουδίστρια μας απέδειξε, πως η μόδα είναι ένα ρίσκο και εκείνη δεν φοβάται να πειραματίζεται μαζί της.

Loading...

Σε άλλα μουσικά βίντεο της είχε εμφανιστεί με σύνολα, που έφεραν έμπνευση από τη δεκαετία του '60 αλλά και αναφορές από τα νοσταλγικά 90s και 00s. Ταγέρ, πολύχρωμα prints, Mary Jane παπούτσια, cargo παντελόνια, chunky sneakers, slip φορέματα με cut-outs είναι μόνο μερικά από τα μοναδικά looks που μας έχει χαρίσει η Dua Lipa μέσα από τα εκκεντρικά βίντεο κλιπ της. Βέβαια η ίδια ανταποκρίνεται πλήρως στις fashion προσδοκίες μας και στην καθημερινή ζωή της αποδεικνύοντας, πως είναι ένα πραγματικό fashion icon.

Μία περιήγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που μετράει πάνω από 70 εκατομμύρια ακολούθους, είναι αρκετό για να σε γεμίσει έμπνευση για τις επόμενες σου εμφανίσεις. Το προσωπικό της στιλ, όπως και εκείνο της ''σκηνής'', φέρει αναφορές από το παρελθόν, αφού δεν μπορεί να αντισταθεί στα ρετρό κομμάτια και τη vintage αξία των διαχρονικών ρούχων και αξεσουάρ. Τον τελευταίο καιρό, μάλιστα, έχει δείξει μία ιδιαίτερη προτίμηση στα 70s με τα psychedelic prints να ξεχωρίζουν στις καλοκαιρινές εμφανίσεις της.

Best of Dua Lipa | Οι ινσταγκραμικές εμφανίσεις που έχουμε λατρέψει

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις καλύτερες ''ινσταγκραμικές'' εμφανίσεις της, που θέλουμε οπωσδήποτε να αναδημιουργήσουμε και είμαστε σίγουρες πως θα θέλεις και εσύ να αντιγράψεις.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ