Follow us

Τι φόρεσαν οι fashion influencers όταν επισκέφθηκαν τα ελληνικά νησιά

Μέσα από τις αναρτήσεις τους παίρνουμε έμπνευση για τα επόμενα looks.

Τι φόρεσαν οι fashion influencers και experts όταν επισκέφθηκαν τα ελληνικά νησιά NDP

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως ζούμε σε μία από τις πιο όμορφες χώρες του κόσμου, καθώς η Ελλάδα είναι πλούσια από γραφικά μέρη τόσο ορεινά όσο και παραθαλάσσια. Πόλος έλξης κάθε χρόνο για τους κατοίκους του εξωτερικού αλλά και για εμάς είναι τα ελληνικά νησιά, οι τόποι που κρύβουν ιστορίες και ομορφιές που κανείς δεν φαντάζεται. Για άλλη μία χρονιά, λοιπόν, στα νησιά μας έδωσαν το παρών αρκετοί διάσημοι, μεταξύ των οποίων συναντάμε επιχειρηματίες, επιφανείς προσωπικότητες, celebrities και τις δικές μας αγαπημένες fashion experts. Οι τελευταίες, μάλιστα, γέμισαν το feed μας με αμέτρητες αναρτήσεις από τη φετινή διαμονή τους στα νησιά μας. Λάτρεψαν την ιδιαίτερη Μήλο, ερωτεύθηκαν το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης, διασκέδασαν στη Μύκονο και χαλάρωσαν στη Σκιάθο.

Πέρα από τις χαρούμενες στιγμές τους και τα stories, που δείχνουν τις πιο hot τοποθεσίες στα εν λόγω νησιά, στις φωτογραφίες τους ξεχώρισαν και τα σύνολα τους. Οι fashion insiders ήρθαν προετοιμασμένες με αρκετές βαλίτσες όπως φαίνεται γεμάτες αξεσουάρ, υποδήματα και outfits, που θέλουμε να αναδημιουργήσουμε τις επόμενες ημέρες. Άλλωστε, το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει και ακόμα και αν έχουμε γυρίσει από τις διακοπές μας, τίποτα δεν μας σταματάει από το να φέρουμε το ''island mood'' στις εμφανίσεις μας.

Οι καλύτερες εμφανίσεις των fashion influencers και experts στα ελληνικά νησιά

Κάνοντας μία σύντομη περιήγηση στους fashion λογαριασμούς τους στο Instagram ξεχωρίσαμε τις καλύτερες εμφανίσεις τους, που αξίζουν να τις μελετήσεις. Από τα looks της παραλίας μέχρι εκείνα των casual βολτών και τις βραδινές εξόδους, παρακάτω θα ανακαλύψεις τα πιο chic & cool looks των fashion influencers και experts, που θα θες άμεσα να ανατιγράψεις.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ