Follow us

Το αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει ποτέ από την γκαρνταρόμπα σου

Έχει μεγάλη στιλιστική ευελιξία και αξίζει την επένδυση.

Αξεσουάρ Splash/Ideal Images

Οι τάσεις είναι εδώ για να ανανεώνουν τη διάθεση μας, τη γκαρνταρόμπα μας, να αναβαθμίζουν το προσωπικό μας στιλ και απογειώνουν την αυτοπεποίθηση μας. Κάθε σεζόν αμέτρητα trends γεννιούνται στις πασαρέλες και διαδίδονται στο street style των πρωτευουσών της μόδας. Fun σχέδια, πρωτότυπα κοψίματα και μοτίβα, ό,τι επιθυμεί η καρδιά σου και σκαρφίζεται η φαντασία σου βρίσκεται ανάμεσα στις συλλογές των ιστορικών fashion houses και brands. Παρ΄όλα αυτά, όσο και αν αγαπάμε τις τάσεις -και πίστεψε μας, τις λατρεύουμε- έχουμε ένα sweet spot για τα διαχρονικά κομμάτια, εκείνα που όσα χρόνια και αν περάσουν, όσες σεζόν και αν έρθουν, θα βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο της μόδας αποδεικνύοντας τον επίκαιρο χαρακτήρα τους. Ανάμεσα τους βρίσκεται και ένα από τα αγαπημένα μας κομμάτια, οι ταμπά τσάντες.

Θα αναρωτιέσαι, όμως, γιατι εστιάζουμε στις τσάντες και δη σε αυτές με την ταμπά απόχρωση. Αρχικά, οι τσάντες είναι βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας και της καθημερινότητας μας. Δεν τις αποχωριζόμαστε σχεδόν ποτέ, καθώς ακόμα και για τις πιο μικρές και σύντομες εξόδους πάντα παίρνουμε ένα σχέδιο τους μαζί (δεν μπορούμε να φύγουμε χωρίς το κινητό, τα κλειδιά, τα ακουστικά, τη μάσκα, το πορτοφόλι, το αντισηπτικό... η λίστα είναι ατελείωτη). Επίσης, ολοκληρώρουν μοναδικά την εμφάνιση μας και προσθέτουν πολλούς στιλιστικούς πόντους. Ωστόσο, η ταμπά απόχρωση τους έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία.

Loading...

3 + 1 λόγοι γιατί η ταμπά τσάντα είναι η πιο έξυπνη επένδυση στη γκαρνταρόμπα σου

Διαχρονικότητα: Οι ταμπά τσάντες δεν χάνουν ποτέ την αξία τους, καθώς η απόχρωση αυτή θα είναι πάντα ανάμεσα στις τάσεις.

Πολυτέλεια: Η απόχρωση ταμπά προσθέτει έξτρα πόντους πολυτέλειας και κομψότητας σε κάθε σου σύνολο. Είναι διακριτική και φέρει την καθαρότητα των ουδέτερων αποχρώσεων.

Στιλιστική ευελιξία: Η ταμπά τσάντα θεωρείται κατάλληλη για κάθε σύνολο, αφού το χρώμα της είναι το ''passepartout'' της γκαρνταρόμπας. Επίσης, δεν αποτελεί μονοπωλίο κάποιας σεζόν ή εποχής, ενώ μπορεί να σε συνοδεύσει τόσο σε casual εμφανίσεις όσο και επίσημες.

Ανθεκτικότητα: Η ταμπά τσάντα είναι η ιδανική επιλογή όσον αφορά τα αξεσουάρ, γιατί πέρα από όσα έχουμε ήδη αναφέρει παραπάνω, το χρώμα της κρύβει τις ''κακουχίες'' της καθημερινότητας.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ