Follow us

Οι fashionistas μίλησαν | Αυτά είναι τα microtrends που θα ανανεώσουν τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου

Με αυτά τα καλοκαιρινά microtrends του street style θα αναβαθμίσεις το δικό σου

Οι fashionistas μίλησαν | Αυτά είναι τα microtrends που θα ανανεώσουν τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου Pixel Formula

Δεν είναι λίγες οι φορές που, αναζητώντας έμπνευση για το επόμενό μας outfit, ξεκινήσαμε μία περιήγηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περνώντας ώρες μπροστά από την οθόνη του smart phone μελετώντας τις τελευταίες εμφανίσεις των fashion & style experts, που καθορίζουν τη μόδα και δίνουν σάρκα και οστά στο όραμα των σχεδιαστών.

Άλλες φορές μας παρουσιάζουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας και τους τρόπους να τις εντάξουμε στο προσωπικό μας στιλ. Άλλοτε, μας δείχνουν εύκολους τρόπους για να συνδυάσουμε έξυπνα και κομψά κομμάτια, που μπορεί ήδη να υπάρχουν στη γκαρνταρόμπα μας. Από τις αναρτήσεις τους, μάλιστα, δεν λείπουν δυσεύρετα ρούχα και αξεσουάρ από παλαιότερες αλλά και νέες συλλογές των πιο εμβληματικών οίκων και ριζοσπαστικών brands. Όπως και να έχει μας προσφέρουν καθημερινά απεριόριστη έμπνευση για να ανανεώσουμε τις εμφανίσεις μας.

Αν αναρωτιέσαι και εσύ πως μπορείς να οδηγήσεις το δικό σου street style στο επόμενο επίπεδο, εμείς σου έχουμε την απάντηση. Παρακάτω θα ανακαλύψεις τα microtrends που εντοπίσαμε στις τελευταίες καλοκαιρινές εμφανίσεις των fashionistas και τα οποία θα αναβαθμίσουν κάθε σύνολο σου, από τα casual έως τα επίσημα. Ανάμεσα τους θα βρεις αξεσουάρ και κομμάτια κυρίως με διαχρονικό χαρακτήρα, που αξίζουν μία θέση στη γκαρνταρόμπα σου.

Τα καλοκαιρινά mictrotrends του street style

Statement μακρύ κολιέ

Loading...

Μικρές πρωτότυπες τσάντες

Loading...

Backless φορέματα

Loading...

Raffia αξεσουάρ

Loading...

Strappy heels

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ