Follow us

Το φθινοπωρινό trend που φοράνε ήδη οι Kendall Jener, Bella Hadid και οι fashion influencers

Τα παντελόνια που έχουν κατακτήσει το street style και τα social media.

Το φθινοπωρινό trend που φοράνε ήδη οι Kendall Jener, Bella Hadid και οι fashion influencers Splash/Ideal Images

Το 2008 δεν υφίστατο να είσαι fashion lover και να μην έχεις στην γκαρνταρόμπα σου ένα μαύρο skinny jean, μία tote Mulberry ή Balenciaga τσάντα και platform heels. Ήταν τα must των late 00s, καθώς έδιναν τον παρών τόσο στο τότε street style όσο και στις ταινίες, τα κόκκινα χαλιά και τις φωτογραφίες των παπαράτσι. Ωστόσο, τα εν λόγω κομμάτια με τις σεζόν κατέληξαν στο πίσω μέρος της ντουλάπας, πέρασαν σε μία περίοδο λήθης, με τις fashionistas να φοράνε και να ερωτεύονται νέα κομμάτια. Βέβαια ένα από αυτά φαίνεται πως γυρνάει δυναμικά στις φθινοπωρινές τάσεις και δεν είναι άλλο από το μαύρο τζιν (jeans), το denim παντελόνι, που λειτουργούσε ως passepartout σε κάθε σύνολο.

Το φορέσαμε με T-shirts και ankle μποτάκια για ένα edgy look, με ένα γυαλιστερό top για τις βραδινές εξόδους μας, με πουκάμισο και blazer στο γραφείο και με πουλόβερ ή tank tops για τις casual εξόδους μας. Οι συνδυασμοί του με τα υποδήματα, τις τσάντες και τα αξεσουάρ ήταν αμέτρητοι, αφού μπορεί να υποστηρίξει κάθε style combo, από τα πιο χαλαρά outfits όσο και τα επίσημα. Σε κάθε περίπτωση τα μαύρα jeans ήταν απαραίτητα κομμάτια και αποτελούν σήμερα το must του fall style.

Ήδη οι celebrities, όπως η Lily Allen και η Emma Roberts, supermodels όπως η Kendall Jenner και Bella Hadid, και fashion influencers έχουν φορέσει κάποια εκδοχή του. Άλλες επιλέγουν την ίσια γραμμή, άλλες την καμπάνα και άλλες δηλώνουν πιστές στο skinny.

Loading...
Loading...
Loading...

Το ιδανικό μαύρο jean για εσένα

Λόγω της στιλιστικής ευελιξίας του και της διαχρονικής αξίας του πιστεύουμε πως χρειάζεσαι οπωσδήποτε ένα μαύρο τζιν και για αυτό παρακάτω σου παρουσιάζουμε 4 διαφορετικά σχέδια, για να βρεις το ιδανικό για εσένα.

Μαύρο jean σε ίσια γραμμή, Pull & Bear

Μαύρο skinny jean, H&M

Μαύρο jean καμπάνα, Massimo Dutti

Μαύρο jean wide leg με σκισίματα, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ