Follow us

"Ήταν άσχημο μέχρι που η Rihanna αποφάσισε ότι δεν είναι" | Το σύνολο που έβαλε ''φωτιά'' στο Tik Tok

Το look της έγινε viral έφτασε φυσικά μέχρι την πλατφόρμα του Tik Tok.

Είναι άσχημο μέχρι να το φορέσει η Rihanna | Το σύνολο που έβαλε ''φωτιά'' στο Tik Tok Splash/Ideal Images

Είναι γνωστό πως η Rihanna παίρνει στιλιστικά ρίσκα, αλλάζει συνεχώς την εμφάνιση της και δοκιμάζει πράγματα, που άλλοι θα απέφευγαν. Ακόμα, συνδυάζει κομμάτια, που φαινομενικά δεν ταιριάζουν μεταξύ τους, ωστόσο, εκείνη με έναν μαγικό τρόπο τα κάνει πράγματι ιδανικά το ένα για το άλλο. Ίσως αυτά είναι που την έχουν αναδείξει σε ένα πραγματικό style icon. Η τελευταία της εμφάνιση το αποδεικνύει.

Το πολυσυζητημένο look της Rihanna

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια και επιχειρηματίας με τα δικά της brand ρουχισμού και ομορφιάς έκανε μία ιδιαίτερη βραδινή εμφάνιση με ένα ενδιαφέρον style combo. Η Rihanna σε μία έξοδο με τον σύντροφο της, τον ράπερ ASAP Rocky, φόρεσε μία loose φόρμα μέσα από ένα jean με αντίστοιχη γραμμή. Η ίδια φόρεσε, επίσης, ένα τοπ, που αποτελεί μεγάλη τάση. Ο λόγος για το scarf μπλούζάκι, το οποίο έδενε στο λαιμό της. Η Rihanna ολοκλήρωσε το σύνολο της με ένα μαντίλι στα μαλλιά, statement κοσμήματα, γυαλιά ηλίου, nude ψηλοτάκουνα πέδιλα και μία μεγάλη tote τσάντα.

"Ήταν άσχημο μέχρι που η Rihanna αποφάσισε ότι δεν είναι" | Το σύνολο που έβαλε ''φωτιά'' στο Tik Tok

Γρήγορα το look της έγινε viral με κάθε λάτρη της μόδας και θαυμαστή της τραγουδίστριας να συζητούν ασταμάτητα για αυτό. Η δημοτικότητα του έφτασε φυσικά και στην πλατφόρμα του Tik Tok, όπου fashionistas και influencers προσπαθούν να το αναδημιουργήσουν.

@style

So is this #Rihanna inspired style a yes or a no?! Let us know below! 🤩 @allie_xcx #fyp #foryou #foryoupage #fashion #inspo #celebinspo #outfit

♬ original sound - style

Άραγε είναι αυτή η τάση, που θα ξεχωρίσει τους επόμενους μήνες στο street style;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ