Follow us

Rihanna | Τράβηξε όλα τα βλέμματα με το ιδιότυπο μανικιούρ της

Στην πρώτη της selfie που ανέβασε στο Instagram μετά από καιρό.

Rihanna Splash News/Ideal Image

Μπορεί να την ακολουθούν πάνω από 100 εκατομμύρια followers στο Instagram, όμως η παρουσία της Rihanna στα social media είναι αρκετά μετρημένη. Αντίθετα με ό,τι θα περίμεναν οι αμέτρητοι θαυμαστές της, δημοσιεύει συγκρατημένα πράγματα που αφορούν κυρίως την επαγγελματική της ζωή - άλλωστε, εκτός από αναγνωρισμένη pop star είναι founder του Fenty Beauty brand, ενώ διευθύνει και μια σειρά εσωρούχων.

H Dua Lipa ως σύγχρονη Μαρία Αντουανέτα | Η λεπτομέρεια στο χτένισμά της που έκανε τη διαφορά

Έχοντας λοιπόν να ανεβάσει selfie στο προφίλ της σχεδόν δύο χρόνια - μιας και προτιμά να μοιράζεται πιο επαγγελματικές φωτογραφίες της - εκπλαγήκαμε όταν είδαμε πριν λίγες μέρες μια super cool φωτογραφία της. Η 33χρονη πόζαρε στη selfie φορώντας ένα μαύρο, γούνινο bucket hat, κατάμαυρα γυαλιά ηλίου και χρυσά κοσμήματα. Φυσικά, την παράσταση έκλεψε το ιδιαίτερο μανικιούρ της που ήταν σεταρισμένο με το print της μπλούζας της.

Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε να κάνει γαλλικό μανικιούρ, το οποίο είχε όμως μια ιδιοτυπία. Ο nail artist της (που όμως δεν κατονόμασε στα credits της εικόνας) ζωγράφισε κατακόκκινες φλόγες στις άκρες των νυχιών αντί για τα κλασικά λευκά tips. Οι φλόγες αυτές έμοιαζαν με τις αντίστοιχες στα γράμματα της μπλούζας της.

Το πολύχρωμο γαλλικό μανικιούρ θα γίνει η τέλεια εναλλακτική του κλασικού french mani

Κι επειδή μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ