Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Η εμφάνιση της που θες να αντιγράψεις για αυτή τη μεταβατική περίοδο

Το style combo ισορροπεί μοναδικά μεταξύ του καλοκαιρινού και φθινοπωρινού στιλ.

Στην γκαρνταρόμπα των διασήμων | Ποια είναι τα βασικά κομμάτια που δεν αποχωρίζεται η Αθηνά Οικονομάκου; NDP

Η μεταβατική περίοδος, που βρίσκεται μία ανάσα μακριά μας, έχει το δικό της στιλ και επιβάλλει το δικό της dress code. Πρόκειται για μία ισορροπία μεταξύ του καλοκαιρινού και φθινοπωρινού ντυσίματος, ενώ τα κομμάτια, που κυριαρχούν αποτελούν key fashion items, ώστε να προσθέτονται και να αφαιρούνται από την εμφάνιση, χωρίς να επηρεάζεται σημαντικά το outfit. Αυτό σημαίνει, πως δεν χρειάζεται να πακετάρεις με θλίψη τα καλοκαιρινά σου ρούχα και να βγάλεις από το βάθος της γκαρνταρόμπας σου τα χειμερινά, καθώς ακόμα μπορείς να τα αξιοποιήσεις και να τα προσαρμόσεις καταλλήλως για τις ημέρες του φθινοπωρινού. Ενδεικτικό παράδειγμα αποτελεί η τελευταία εμφάνιση της ηθοποιού Αθήνας Οικονομάκου με καλοκαιρινά κομμάτια, που συνδυάστηκαν έτσι ώστε να έχει ένα πιο φθινοπωρινό look.

Το ''μεταβατικό'' look της Αθηνάς Οικονομάκου

Η ηθοποιός, που απολαμβάνει τις διακοπές της μακριά από τις κάμερες, έκανε ένα ενδιαφέρον fall look συνδυάζοντας μία μάξι φλοράλ φούστα με αέρινη γραμμή με ένα απλό λευκό T-shirt. Με την πρώτη ματιά ίσως να μην σου κάνει εντύπωση, όμως, το σύνολο της είναι απολύτως on point για τις επόμενες ημέρες, όπου η θερμοκρασία θα ανεβοκατεβαίνει. Η φούστα και το T-shirt θα σου προσφέρουν δροσιά όταν έχει ζέστη αλλά και προστασία από την πτώση της θερμοκρασίας το βράδυ.

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει ολοκληρώσει το σύνολο της με σανδάλια, ωστόσο, εμείς θα σου προτείναμε για το back to the city look σου ένα ζευγάρι ankle boots. Επίσης, αν επιθυμείς να αντιγράψεις τον style combo για μία βραδινή έξοδο, ιδανική προσθήκη είναι ένα jean jacket.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ