Follow us

6 ζευγάρια παπούτσια ιδανικά για το φθινοπωρινό άνετο στιλ της πόλης

Κομψές, μοντέρνες και άνετες προτάσεις για να ανανεώσεις το fall look σου.

6 ζευγάρια παπούτσια ιδανικά για το φθινοπωρινό άνετο στιλ της πόλης Splash/Ideal Images

Σε κάποια fashion αντικείμενα έχουμε μία παραπάνω αγάπη, τους έχουμε αδυναμία και μπορούμε να ξεπεράσουμε το budget μας για χάρη τους. Αν και για την κάθε γυναίκα τα εν λόγω fashion items τείνουν να διαφέρουν, κάποια είναι δεδομένα. Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν οι τσάντες, τα πανωφόρια και φυσικά τα παπούτσια. Ειδικά τα τελευταία κατέχουν το ''sweet spot'', όπως λένε και οι Αγγλόφωνοι φίλοι μας. Όλες έχουμε μία μεγάλη συλλογή, που οργανώνεται ανάλογα με την εποχή και φαίνεται πως τώρα η προσωπική collection μας θα ανανεωθεί, καθώς είμαστε μία ανάσα πριν το φθινόπωρο και το back-to-city στιλ.

Πέρα από τα μεταβατικά ρούχα, που περιμένουμε με ανυπομονησία να βγάλουμε από τα βάθη της γκαρνταρόμπας μας, τα υποδήματα αποτελούν εξίσου ένας τομέας, που χρειάζεται ανανέωση. Τα καλοκαιρινά πέδιλα, τα σανδάλια και τα ανοιχτά παπούτσια δεν αποτελούν την ιδανική επιλογή αυτή την περίοδο, όπου οι βροχές και οι απότομες εναλλαγές στην θερμοκρασία είναι τα καθημερινά must.

Ποια είναι τα ιδανικά φθινοπωρινά υποδήματα;

Για να οργανώσουμε σωστά την γκαρνταρόμπα μας και να κάνουμε το καθημερινό styling των επόμενων ημερών ''παιχνιδάκι'', θα πρέπει να επενδύσουμε στα αντίστοιχα υποδήματα που μπορούν να φορεθούν τώρα, το φθινόπωρο, τον χειμώνα αλλά και την άνοιξη. Σύμφωνα με τις τάσεις, το street style και τις νέες αφίξεις στην αγορά αυτά είναι τα statement sneakers, τα χαμηλά mules, τα platform μοκασίνια και αγαπημένα loafers.

Loading...

Editor's Picks

Πρόκειται για διαχρονικές προτάσεις με κοινό χαρακτηριστικό την άνεση, που θα σε ενθουσιάσουν για το στιλ της επόμενης σεζόν. Παρακάτω συγκεντρώσαμε 5 + 1 επιλογές, που θα ανανεώσουν και θα αναβαθμίσουν το φθινοπωρινό σου look.

Ανοιχτό φλατ mule με αγκράφα, Zara

Slip On αθλητικά παπούτσια, Tommy Hilfiger

Platform μοκασίνια με μεταλιζέ λεπτομέρεια, Bershka

Αθλητικά παπούτσια ''Gazelle'', Adidas

Φλατ loafer από λουστρίνι, Marks & Spencer

Αθλητικό platform παπούτσι, Converse All Star

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ