Follow us

Οι φούστες από την καλοκαιρινή συλλογή του Zara που μπορείς να φορέσεις και το φθινόπωρο

Τα μίντι σχέδια που θα ανανεώσουν το look σου γυρνώντας από τις διακοπές.

Οι φούστες από την καλοκαιρινή συλλογή του Zara που μπορείς να φορέσεις και το φθινόπωρο Splash/Ideal Images

Το ξέρουμε ότι δεν θες να αφήσεις πίσω σου τις καλοκαιρινές ημέρες, τη θάλασσα, τις χρυσές αμμουδιές και τα γραφικά νησιώτικα σοκάκια για τους πολυσύχναστους δρόμους της πόλης. Όμως πρέπει να το κάνεις, καθώς όσο οι μέρες περνούν τόσο πιο κοντά ερχόμαστε στο φθινόπωρο. Εμείς εδώ, στο MissBloom, είμαστε πολύ ενθουσιασμένες για τη νέα σεζόν, διότι η αλλαγή εποχής σηματοδοτεί στιλιστική ανανέωση -δύο λέξεις που λατρεύουμε. Μέσω αυτής είμαστε σίγουρες, πως θα ενθουσιαστείς και εσύ περιμένοντας τις φθινοπωρινές ημέρες με μεγαλύτερη χαρά.

Σήμερα, λοιπόν, θα σου παρουσιάσουμε ένα κομμάτι κλειδί στη γυναικεία γκαρνταρόμπα, που θα αναβαθμίσει το στιλ σου και τις φθινοπωρινές εμφανίσεις σου. Ο λόγος για τις φούστες και δη εκείνες με το μίντι μάκρος. Πρόκειται για ρούχα με μεγάλη στιλιστική ευελιξία, που μπορείς να φορέσεις κάθε ώρα της ημέρας προσαρμόζοντας τα υπόλοιπα κομμάτια του outfit σου στην εκάστοτε περίπτωση. Οι μίντι φούστες, επίσης, θεωρούνται ιδανικές για αυτή την περίοδο γιατί σου προσφέρουν τόσο ''κάλυψη'' όσο και δροσιά και έτσι είναι άνετες και ευκολοφόρετες ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες των επόμενων ημερών.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που τις συναντάμε τόσο συχνά στις εμφανίσεις των fashion experts, οι οποίες έχουν αρχίσει ήδη να μας δείχνουν τις τάσεις της φθινοπωρινής σεζόν. Ανάμεσα σε αυτές είναι και οι μίντι φούστες σε διαχρονικά κοψίματα και prints.

Loading...

Οι μίντι φούστες από το Zara που θα ανανεώσουν το φθινοπωρινό σου στιλ

Κάνοντας, λοιπόν, μία έρευνα στην αγορά ξεχωρίσαμε στην καλοκαιρινή συλλογή του Zara τις φούστες, που ισορροπούν τέλεια μεταξύ του summer και fall στιλ, και θα μπορέσεις να φορέσεις τόσο τις επόμενες εβδομάδες όσο και το επόμενο καλοκαίρι.

Ανακάλυψε παρακάτω το ιδανικό σχέδιο για εσένα.

Μίντι φούστα με λεπτομέρεια με κουμπιά, Zara

Μίντι πλισέ φούστα, Zara

Μίντι φούστα με κεντήματα, Zara

Μίντι φλοράλ φούστα, Zara

Μίντι εμπριμέ φούστα, Zara

Μίντι εμπριμέ φούστα, Zara

Denim μίντι φούστα με μπροστινό άνοιγμα, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ