Follow us

Τα 4 fashion trends που λατρεύει η Gen Z και δεν μπορούν να καταλάβουν οι Millennials

Η γενιά Z λατρεύει την ελευθερία και οι Millenials την ασφάλεια.

Τα 4 fashion trends που λατρεύει η Gen Z και δεν μπορούν να καταλάβουν οι Millenials Splash/ideal Images

Δύο γενιές, δύο εντελώς διαφορετικές αντιλήψεις. Η Gen Z (τα άτομα που έχουν γεννηθεί μεταξύ του 1997 και 2012) και η γενιά των Millennials (τα άτομα που έχουν γεννηθεί μεταξύ του 1981 και 1996) αποτελούν δύο διαφορετικούς κόσμους και μεταξύ τους υπάρχει ένα μεγάλο χάσμα και πιο συγκεκριμένα στιλιστικό χάσμα. Φυσικά εδώ πάντα μιλάμε για μόδα, οπότε δεν θα αναλύσουμε τις πολιτικοκοινωνικές πεποιθήσεις τους αλλά το γούστο τους και την αισθητική της γενιάς Z, που έχει διαμορφώσει το τοπίο της αγοράς και της κατανάλωσης, διαφοροποιώντας την ακόμα πιο πολύ από τους Millenials.

Θα μπορούσαμε να πούμε πως οι πρώτοι είναι πιο απελευθερωμένοι από τους δεύτερους, που αγαπούν την ασφάλεια και τον ''σίγουρο δρόμο''. Αυτή η σημαντική διαφορά φαίνεται και στο στιλ των κάτω των 25, που δεν φοβούνται να αλλάξουν από τη μία ημέρα στην άλλη δραστικά την εμφάνιση τους. Για αυτό, άλλωστε, και αγαπούν τις παρακάτω 4 τάσεις, τις οποίες οι Millennials συνήθως αποφεύγουν.

Τα 4 fashion trends που λατρεύει η Gen Z και αποφεύγουν οι Millenials

Crocs: Οι Gen Z λατρεύουν το ''ugly trend'' των crocs, τα άνετα παπούτσια που τρομάζουν και πολλές φορές σιχαίνονται οι Millenials. Μάλιστα, τα crocs, που μεσουρανούν στο street style, θεωρούνται από τους δεύτερους ένα στιλιστικό λάθος.

Loading...

70s Jewellery: Τα κοσμήματα με τις χάντρες και εκείνα που είναι φτιαγμένα από γυαλί επιστρέφουν δυναμικά στις τάσεις με του Gen Z να τα αποθεώνουν και τους Millenials να τα αποδοκιμάζουν.

Loading...

Print on Print: Όπως αναφέραμε οι κάτω των 25 λατρεύουν την ελευθερία και παίρνουν στιλιστικά ρίσκα συνδυάζοντας έντονες αποχρώσεις και διαφορετικά prints μεταξύ τους. Από την άλλη πλευρά, οι Millenials αναρωτιούνται που είναι η fashion police...

Loading...

Cropped Tops: Αν μπορούσαν οι Gen Z θα έκοβαν όλα τα ρούχα τους, καθώς δεν μπορούν να αντισταθούν στα cropped tops και cardigans. Για τους Millenials πρόκειται για ένα trend, που καλύτερα να μένει στην παραλία.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ