Follow us

Αυτά είναι τα prints που συναντάμε σε όλες τις νέες φθινοπωρινές αφίξεις των brands

Οι προτάσεις που θα κάνουν κάθε εμφάνιση στου ινσταγκραμική.

Αυτά είναι τα prints που συναντάμε σε όλες τις νέες φθινοπωρινές αφίξεις των brands Pixel Formula

Ως συντάκτριες μόδας η δουλειά μας είναι να σε τροφοδοτούμε με ιδέες και προτάσεις για να δημιουργήσεις εξαιρετικά σύνολα, να αναβαθμίσεις το look σου και να ψωνίζεις έξυπνα και on budget. Επίσης σκοπός μας είναι να σε ενημερώνουμε και για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της μόδας και φυσικά τις τάσεις και τις νέες συλλογές. Σήμερα, λοιπόν, θα επικεντρωθούμε κυρίως στις τελευταίες και πιο συγκεκριμένα στις φθινοπωρινές collections, οι τιμές των οποίων είναι προσιτές και φιλικές προς τον τραπεζικό λογαριασμό μας.

Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το φθινόπωρο και ήδη τα μεγάλα brands έχουν δώσει μία πρώτη γεύση από τις συλλογές των επόμενων μηνών. Τα πρώτα drops, όπως αναφέρονται οι αφίξεις των συλλογών, έχουν καταφθάσει σε e-shops αλλά και στα φυσικά καταστήματα και εμείς φροντίσαμε να τις μελετήσουμε διεξοδικά. Γυρίζοντας σελίδες, κάνοντας ατέλειωτο scrolling και ξεδιαλέγοντας κρεμάστρες παρατηρήσαμε πως όλες οι fall collections είχαν κάτι κοινό, τα prints. Είδαμε αρκετά ίδια και παρόμοια μοτίβα σε κάθε συλλογή. Θα αναρωτιέσαι, όμως, ποια είναι τα διάσημα και hot prints, που θα κυριαρχήσουν σε κάθε σύνολο και κάθε street style τις επόμενες εβδομάδες. Αυτά, λοιπόν, είναι το πουά, τα psychedelic και τα fall florals, ολα με μία 70s διάθεση.

Παρακάτω ξεχωρίσαμε τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια από τις φθινοπωρινές συλλογές σε απολύτως προσιτές τιμές, που αξίζουν μία θέση στη γκαρνταρόμπα σου.

Editor's Picks

Psychedelic print σε βελουτέ φόρεμα, H&M

Πουά ασύμμετρο μίντι φόρεμα, Ale the non usual casual

Φλοράλ μίνι φόρεμα, Mango

Psychedelic ζακάρ print σε τοπ και παντελόνα, Bershka

Πουά πουκάμισο και φούστα, Zara

Εμπριμέ πουκάμισο και παντελόνα, Helmi

Psychedic print σε jeans και πουκάμισο, Pull & Bear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ