Follow us

Η Φαίη Σκορδά φόρεσε το μαντήλι όπως οι Γαλλίδες

Η παρουσιάστρια παραδίδει μαθήματα στιλ.

Φαίη Σκορδά NDP

Στην αρχή της καλοκαιρινής σεζόν το feed του Instagram μας, τα editorials και το street style είχαν γεμίσει με αμέτρητα μαντήλια. Όπου και αν κοιτάζαμε θα βλέπαμε και από ένα πολύχρωμο μαντήλι με ρετρό print και μεταξωτή υφή. Δεν άργησε και πολύ μέχρι οι fashionistas του Tik Tok να το εντοπίσουν ανάμεσα στις τάσεις και να το εξελίξουν ακόμα περισσότερο, παρουσιάζοντας αμέτρητους τρόπους για να φορέσουμε ένα μαντίλι: Από διακοσμητικό στη τσάντα, ως ζώνη, γύρω από το λαιμό, ως τοπ και έπειτα ως φούστα και παρεό. Από από τις προτάσεις τους δεν έλειπαν, φυσικά, και οι ιδέες για fun hair looks, με τις Γαλλίδες να έχουν υιοθετήσει το εν λόγω trend. Το μαντήλι, λοιπόν, από ένα κομμάτι της vintage γκαρνταρόμπας έγινε το απόλυτο mainstream fashion item. Σε πολλές περιπτώσεις μας θύμισε και τα 90s, με τα bandana tops και τα hair looks να επιστρέφουν δυναμικά. Την ίδια αγάπη για το μαντήλι φαίνεται να μοιράζεται και η Φαίη Σκορδά.

Loading...

Η παρουσιάστρια, που απολαμβάνει το τηλεοπτική της διάλειμμα αυτή την περίοδο στα ελληνικά νησιά, έκανε μία άκρως ενδιαφέρουσα εμφάνιση με πρωταγωνιστή το μαντήλι. Η ίδια το φόρεσε σαν μία πραγματική fashionista και δη Γαλλίδα. Πιο συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου παραδίδει μαθήματα στιλ. Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με μία ολόσωμη φόρμα σε παστέλ απόχρωση, oversized γυαλιά ηλίου, strappy πέδιλα σε αντίστοιχα χρώματα και ένα υπέροχο μαντήλι φορεμένο στα μαλλιά.

Loading...

Get the look

Μπορείς και εσύ να φέρεις μία νότα από το french style υιοθετώντας το παραπάνω look με αυτά τα μαντίλια, που σου βρήκαμε στα Zara.

Σατινέ εμπριμέ μαντήλι, Zara

Σατινέ εμπριμέ μαντήλι, Zara

Σατινέ εμπριμέ μαντήλι, Zara

Σατινέ εμπριμέ μαντήλι, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ