Follow us

BENEE x Bershka | Η τέλεια συνεργασία για την Gen Z που φέρνει τα 90s στο σήμερα

Η συλλογή τους αποπνέει την αισθητική των 90s, που χαρακτηρίζει και την τραγουδίστρια.

benee x bershka. Courtesy of Bershka

Δεν είναι λίγες οι φορές που διάσημα brands ρουχισμού και υποδημάτων ένωσαν τις δυνάμεις τους με πρόσωπα της μουσικής και γενικότερα της καλλιτεχνικής σκηνής για να δημιουργήσουν μοναδικές συλλογές. Πάνω στα κομμάτια των fashion collabs, αποτυπώνεται το δημιουργικό DNA του εκάστοτε star, η προσωπικότητα του και η αισθητική του. Όλα αυτά επιτεύχθηκαν και στην τελευταία συνεργασία του fashion brand Bershka με την Νεοζηλανδή τραγουδίστρια BENEE.

Πρόκειται για μία popstar με μεγάλο ταλέντο, η οποία έγινε διάσημη με το "Supalonely”, μία εναλλακτική ποπ μπαλάντα για την ανεπιθύμητη απομόνωση, ένα συναίσθημα που της χάρισε πολλούς φίλους το 2020. Δισεκατομμύρια streaming αργότερα, επέστρεψε με ένα γεμάτο με καλεσμένους, αλλά πολύ προσωπικό άλμπουμ, το ''Hey u x'', και καλοκαιρινές συναυλίες, που έχουν εξαντληθεί στην χώρα της. Ανάμεσα στους συνεργάτες της περιλαμβάνονται οι Grimes, Lily Allen, Flo Milli και Bakar, ενώ το άλμπουμ της ήταν μεταξύ των 25 Καλύτερων Ποπ Άλμπουμ του 2020. Δεν μας κάνει, λοιπόν, εντύπωση που η Bershka είδε στο πρόσωπο της τη νέα της μούσα.

BENEE x Bershka | Η τέλεια συνεργασία για την Gen Z που φέρνει τα 90s στο σήμερα

Η συλλογή τους αποπνέει την αισθητική των 90s, που χαρακτηρίζει και την τραγουδίστρια. Πιο συγκεκριμένα συναντάμε ανάμεσα στα κομμάτια όσα φορούσαν οι έφηβοι τη δεκαετία του '90: Ψυχεδελικά γραφικά τυπώματα πάνω σε oversized φόρμες και athleisure sets, ψηλόμεσα εμπριμέ τζιν παντελόνια, crop tops, chunky μπότες και σαγιόνερες, σετ δαχτυλιδιών και κάλτσες. Η ιδιαιτερότητα βρίσκεται στα έντονα χρώματα, που κεντρίζουν τα βλέμματα, όπως επίσης και στα prints, που αναβαθμίζουν το look βασικών κομματιών της γκαρνταρόμπας. Επίσης, τα σχέδια φέρουν το λογότυπο τόσο των hit τραγουδιών της BENEE όσο και το όνομα της και σε καλούν σε ένα ατέλειωτο εκκεντρικό mix & match παιχνίδι.

Bershka
Bershka2

Η κολεξιόν BENEE X BERSHKA είναι διαθέσιμη στο www.bershka. es και σε επιλεγμένα φυσικά καταστήματα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ