Follow us

Τα φούτερ που θα σε βάλουν σε φθινοπωρινό mood

Ξέρουμε ότι σου έλειψαν και τώρα ήρθε ο καιρός να τα φορέσεις ξανά.

Τα φούτερ που θα σε βάλουν σε φθινοπωρινό mood Splash/Ideal Images

Μερικά ρούχα και αξεσουάρ φέρουν το ''ταμπελάκι'' κάποιας συγκεκριμένης σεζόν. Είναι συνδυασμένα με μία εποχή και πάντα μας βάζουν στο mood της μόλις τα φορέσουμε. Για παράδειγμα το καλοκαίρι έχει τα μαγιό, ο χειμώνας τα πουλόβερ, η άνοιξη τα αέρινα φορέματα και το φθινόπωρο έχει τα φούτερ. Ειδικά τα τελευταία έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι των εμφανίσεων μας τόσο στους δύο κατ' οίκον περιορισμούς για την αναχαίτηση της πανδημίας όσο και μετά το τέλος τους. Παρ' όλα αυτά, το καλοκαίρι αντεδείκνυται για να φορέσουμε τα φούτερ, οπότε όλο αυτό τον καιρό έχουν μείνει μακριά μας. Τώρα, που βρισκόμαστε μία ανάσα από την φθινοπωρινή σεζόν, τα εν λόγω άνετα και cozy κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας είναι έτοιμα να βγουν προς τα έξω και να δώσουν και πάλι το παρών στα outfits μας.

Μάλιστα, λόγω της αυξανόμενης δημοτικότητας του athleisure style, τα φούτερ από αθλητικά ρούχα έγιναν το must του street style. Οι fashionistas τους άλλαξαν εντελώς τον casual χαρακτήρα τους και να ένταξαν μέχρι και στο στιλ του γραφείου. Από την άλλη πλευρά, οι σχεδιαστές τα έντυσαν με τα αγαπημένα τους χαρακτηριστικά λογότυπα, όπως επίσης και με ενδιαφέροντα σχέδια και χρώματα. Σε κάθε περίπτωση τα φούτερ ανανεώθηκαν και τώρα περιμένουμε με χαρά να τα φορέσουμε.

Loading...

Τα φθινοπωρινά φούτερ που θα θες να φορέσεις αύριο

Κάνοντας μία σύντομη έρευνα ανάμεσα στα φθινοπωρινά drops των fashion brands ξεχωρίσαμε τα πιο fun σχέδια φούτερ σε απολύτως προσιτές τιμές, που είμαστε σίγουρες πως θα σε βάλουν στο mood της σεζόν. Με logos, crop, oversized, psychedelic prints, τα φούτερ αυτά θα αναβαθμίσουν εντελώς το street style σου.

Ανακάλυψε το ιδανικό για εσένα παρακάτω.

Ivy Park φούτερ, Adidas

Crop φούτερ με print, Bershka

Κοντό φούτερ με φερμουάρ, H&M

Πλεκτό φούτερ με κουκούλα, Zara

Κολεγικό φούτερ, Pull & Bear

Φούτερ με σχέδιο, Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ