Follow us

Ανακαλύψαμε το πιο ιδιαίτερο Zara μπουφάν για να δημιουργήσεις μία sustainable γκαρνταρόμπα

Μπορείς να το φορέσεις με δύο διαφορετικούς τρόπους.

zara Courtesy of Zara

Fast fashion, βιωσιμότητα, έξυπνες αγορές, thift shops. Ο κόσμος της μόδας αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και όπως όλα δείχνουν οίκοι μόδας και brands αλλάζουν τακτικές και προσπαθούν να προσεγγίσουν το ένδυμα με περισσότερο σεβασμό προς το περιβάλλον. Φυσικά σε αυτή τη διαδικασία μπορούμε να βοηθήσουμε και εμείς, κυρίως δίνοντας προσοχή στις αγορές μας και κάνοντας έξυπνες επιλογές ρούχων.

Ένα από τα πιο χρήσιμα tips που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις μία πιο sustainable γκαρνταρόμπα είναι να επενδύεις σε κομμάτια που μπορείς να φοράς για χρόνια και τα οποία μπορείς να φορέσεις με διαφορετικούς τρόπους. Εναλλακτικά μπορείς να ακολουθήσεις την τακτική που προτείνει το Zara μέσα από τη νεά του συλλογή για το φθινόπωρο τοθυ 2021.

Συγκεκριμένα, στη νέα collection του brand βρήκαμε ένα πολύ ιδιαίτερο μπουφάν, το οποίο θα σε βοηθήσει σίγουρα να δημιουργήσεις μία πιο green γκαρνταρόμπα. Ο λόγος είναι πως το εν λόγω μπουφάν μπορεί να φορεθεί και από τις δύο πλευρές, είναι δηλαδή double face ή ντουμπλ φας. Και από τις δύο πλευρές έχει δύο πολύ ιδιαίτερα patterns με ethnic αισθητική που είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για τις πρώτες κρύες ημέρες του φθινοπώρου.

Με την προσθήκη τέτοιου είδους ρούχων στη συλλογή σου πετυχαίνεις αφενός να αλλάζει συχνά μπουφάν ώστε να ανανεώνεις συνεχώς το ντύσιμο σου και αφετέρου γλιτώνεις μία επιπλέον αγορά που θα επιβάρυνε τόσο το budget σου όσο και το περιβάλλον.

Βρες το μπουφάν εδώ

Ανακαλύψαμε το πιο ιδιαίτερο Zara μπουφάν για να δημιουργήσεις μία sustainable γκαρνταρόμπα
zara

Καπιτονέ μπουφάν double face Zara

Φθινόπωρο-Χειμώνας 2021-22 | Αυτές είναι όλες οι τάσεις της σεζόν

Σύμφωνα με το Tik Tok αυτά είναι τα περσινά φθινοπωρινά trends που θα φορεθούν και φέτος

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ