10 κομψά κομμάτια από τη νέα συλλογή του Stradivarius για να σε ρωτάνε όλοι "Από που το έχεις αγοράσει αυτό"

Υιοθέτησε ένα πιο bohemian στιλ για το φθινόπωρο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΙΠΕΡΗ

Εάν ετοιμάζεσαι να ανανεώσεις τη γκανταρόμπας σου με σκοπό να καλωσορίσεις το φθινόπωρο με αναβαθμισμένο στιλ, έκανε το σωστό κλικ. Τα αγαπημένα μας fashion brands έχουν ξεκινήσει ήδη να κυκλοφορούν τις συλλογές τους για το φθινόπωρο του 2021 και εμείς ανυπομονούμε να τις ανακαλύψουμε όλες. Συγκεκριμένα, ρίξαμε μία ματιά στη συλλογή του Stradivarius και είμαστε σίγουρες πως θα σε ενθουσιάσει.

Οι αποχρώσεις που κυριαρχούν στην collection είναι το λευκό και το πράσινο, που πρόκειται να μας απασχολήσει πολύ τους επόμενους μήνες, ενώ όσον φορά στα μοτίβα θα βρεις μία σειρά από φορέματα, tops και ψηλόμεσα παντελόνια με bohemian και 90s patterns, ενώ θα βρεις σίγουρα και basic κομμάτια που θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα.

Μία από τις shopping επιλογές που αξίζει να κάνεις είναι τα lingerie φορέματα με λαχούρια ή σε αποχρώσεις που αποπνέουν πολυτέλεια και μπορείς να φορέσεις με διαφορετικούς τρόπους. Εξίσου σημαντικό είναι να επενδύσεις σε μία καμπαρντίνα που θα ευχαριστηθείς να φοράς τους επόμενους μήνες. Εάν θέλεις να προσθέσεις ένα ιδιαίτερο κομμάτι στη συλλογή σου, τότε σου προτείνουμε τα γιλέκα της συλλογής, τα οποία θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις layering στα σύνολα σου.

Τα κομμάτια που ξεχωρίσαμε από τη νέα συλλογή

Μακριά ριχτή καμπαρντίνα Stradivarius

Αμπιγιέ γιλέκο Stradivarius

Καπιτονέ τσάντα χιαστί με λουρί Stradivarius

Μίντι εμπριμέ φόρεμα lingerie Stradivarius

Εμπριμέ πουκάμισο με λαιμόκοψη V Stradivarius

Μίντι φόρεμα boho chic Stradivarius

Μοκασίνια με αλυσίδα Stradivarius

Παντελόνι wide leg Stradivarius

Παπούτσια με τακούνι από βινύλιο Stradivarius

Τζιν παντελόνι με φαρδύ μπατζάκι Stradivarius