Follow us

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε τη μεγαλύτερη φθινοπωρινή τάση | Πώς θα αντιγράψεις το look της

Το μοντέλο ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν και η γκαρνταρόμπα της θα κλέψει εντυπώσεις.

Το μαγιό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που μπορείς να φορέσεις και εκτός παραλίας NDP

Επιστρέφοντας από τις διακοπές βασικό μέλημα μας είναι να βάλουμε στην άκρη τα μαγιό και τα ψάθινα αξεσουάρ και να βγάλουμε από τα βάθη της γκαρνταρόμπας τα μεταβατικά ρούχα του φθινοπώρου. Μην μας παρεξηγείς, λατρεύουμε το καλοκαιρινό στιλ, ωστόσο, μετά από τόσο μακρά περίοδο καύσωνα, ανυπομωνούμε να πειραματιστούμε και με άλλα ρούχα. Μας έλειψαν τα δερμάτινα jackets, τα μποτάκια και τα παντελόνια, ενώ δεν βλέπουμε τη στιγμή να προσθέσουμε στη γκαρνταρόμπα μας και τις φθινοπωρινές τάσεις, που θα αναβαθμίσουν το στιλ μας. Κάνοντας την έρευνα μας για το επόμενο hot fashion item και τα επικρατέστερα trends της επόμενης σεζόν πέσαμε πάνω στην ινσταγκραμική ανάρτηση του μοντέλου και παρουσιάστριας, Ηλίανα Παπαγεωργίου.

Η ίδια έχει γυρίσει από τις διακοπές της, όπου μας χάρισε μεγάλη στιλιστική έμπνευση για τα φετινά beach looks μας, και έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά. Μάλιστα, η Ηλιάνα Παπαγεωγρίου ούσα ιδιαιτέρως ενεργή στα social media μας έδωσε μία γεύση από τα projects της επόμενης σεζόν μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Ανάμεσα στα posts της ξεχωρίσαμε ένα χαριτωμένο look, που αποτελεί μεγάλη τάση του φθινοπώρου.

Πιο συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε ένα λευκό φόρεμα, το οποίο είναι μίνι, εμπριμέ και φέρει έντονο preppy γιακά. Αρχικά η γραμμή και το print φέρει αναφορές από τα 70s, που έχουμε δει να κυριαρχούν αυτή την περίοδο στα fall drops των fashion brands, ενώ ο έντονος γιακάς είναι η επιτομή του preppy style, που έχει κυριαρχίσει στις φθινοπωρινές πασαρέλες.

Loading...

Αντέγραψε το look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Εμείς λατρέψαμε το look της και είμαστε σίγουρες, πως θα θέλεις να το αναδημιουργήσεις. Για αυτό το λόγο σου βρήκαμε στα Zara σε απολύτως προσιτές τιμές παρόμοια σχέδια, που θα απογειώσουν το στιλ των επόμενων ημερών σου. Prints, μίνι και preppy γιακάδες θα κάνουν κάθε outfit σου ινσταγκραμικό.

Εμπριμέ μίνι φόρεμα με μανίκι, Zara

Εμπριμέ μίνι φόρεμα, Zara

Μίνι φόρεμα ζακάρ με γιακά, Zara

Μίνι φόρεμα με ρίγε και γιακά, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ