Καλεσμένη σε φθινοπωρινό γάμο | Η Κατερίνα Καινούργιου σού δείχνει τι να φορέσεις

Plus : Η απόχρωση που ταιριάζει τόσο σε μελαχρινές όσο και σε ξανθές.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Η Κατερίνα Καινούργιου ετοιμάζεται για την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν μετά την μεταγραφή της στον Alpha, όπου και θα αναλάβει την πρωινή ζώνη με την εκπομπή "Σούπερ Κατερίνα". Μέχρι να ξεκινήσει όμως η εκπομπή, η παρουσιάστρια συνεχίζει να μοιράζεται με τις followers στο Instagram τα looks της, τα οποία μας προσφέρουν πολλή έμπνευση.

Ένα από αυτά μάλιστα θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις την πιο κομψή εμφάνιση εάν είσαι καλεσμένη σε φθινοπωρινό γάμο. Μπορεί το καλοκαίρι να είναι η εποχή με τις περισσότερες γαμήλιες τελετές, ωστόσο και η αρχή του φθινοπώρου είναι ιδανική λόγω θερμοκρασίας.

Σε περίπτωση που έχεις λάβει κάποιο προσκλητήριο λοιπόν, σού προτείνουμε να φορέσεις ένα μακρύ φόρεμα όπως αυτό που επέλεξε η Κατερίνα Καινούργιου σε μία πολύ ιδιαίτερη χρυσόμπεζ απόχρωση. Το φόρεμα έχει ζώνη - κορδέλα, τονίζοντας τη μέση, ενώ έχει και ψηλό σκίσιμο στο πόδι, αναδεικνύοντας έτσι τέλεια τη σιλουέτα. Η Κατερίνα Καινούργιου ολοκλήργωσε την εμφάνιση της με ψηλοτακουνα πέδιλα στην ίδια απόχρωση με το φόρεμα.

Αυτό το τόσο ιδιαίτερο χρώμα του φορέματος μάλιστα ταιριάζει τόσο σε μελαχρινές όσο και ξανθές γυναίκες, ενώ θα αναδείξει τέλεια και το μαύρισμα σου.

Το look της Κατερίνας Καινούργιου