Follow us

Μαίρη Συνατσάκη | Όλα τα looks από το roadtrip της στην Ιταλία

Τα looks και τα τοπία θα σε πείσουν να επισκεφτείς και εσύ την Ιταλία.

mairi sinatsaki NDP Photo Agency

Μετά από τόσους μήνες lockdown, όλοι μας θέλουμε να απολαύσουμε ξανά ταξίδια σε κοντινούς ή μακρινούς προορισμούς και να δούμε νέες εικόνες. Ακριβώς αυτό έκανε και η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία κάνει roadtrip στην Ιταλία και μοιράζεται καθημερινά τοπία από τα μέρη που επισκέπτεται αλλά και την εμπειρία της.

Μεταξύ άλλων, ανεβάζει και τα looks που φορά στο ταξίδι της, τα οποία έχουν ενθουσιάσει τόσο τους followers της όσο και εμάς. Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας ταξιδεύει με μηχανή, γεγονός που σημαίνει πως ο χώρος που έχει για αποσκευές είναι περιορισμένος, αλλά αρκετός εάν κάνεις τις σωστές επιλογές. Έτσι, έχει επιλέξει να πάρει μαζί της ρούχα που φορούνται με πολλούς τρόπους όπως αέρινα φορέματα, twin sets που φοριούνται μαζί ή ξεχωριστά, αλλά και κιμονό που μετατρέπονται και σε φόρεμα. Φυσικά, ουδέτερα κομμάτια όπως ένα τζιν σορτς ή παντελόνι είναι σίγουρα απαραίτητα αφού συνδυάζονται με τα πάντα.

Αναπόσπαστο κομμάτι των looks της είναι τα αξεσουάρ. Εκτός από τα κοσμήματα που μπορούν να αναβαθμίσουν αμέσως μία εμφάνιση, η χρήση ζώνης είναι μία συχνή επιλογή που κάνει η Μαίρη Συνατσάκη. Με αυτό τον τρόπο τονίζει τη μέση της, αλλά και κάτι τα σύνολα της ακόμα πιο κομψά και ιδιαίτερα.

Τα looks της Μαίρης Συνατσάκη

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ