Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Παρίσι | Τα φθινοπωρινά σύνολα των διακοπών της που θα φορούσαμε και εμείς

Η παρουσιάστρια έφερε το δικό της στιλ στην πρωτεύουσα της μόδας.

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Φόρεσε το ιδανικό φόρεμα για τη βραδινή έξοδο σου εν μέσω καύσωνα NDP

Το Παρίσι, η πόλη του φωτός και του έρωτα και μία από τις πιο σημαντικές πρωτεύουσες της μόδας, πάντα μας εμπνέει. Αποτελεί το σπίτι των πιο ανεπιτήδευτα κομψών γυναικών στον κόσμο, των Παριζιάνων, ενώ φιλοξενεί και την Εβδόμαδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής. Πώς να μην είναι, λοιπόν, ένας από τους πιο hot προορισμούς για τους λάτρεις της μόδας; Αν επισκέφθηκες το Παρίσι ή σκοπεύεις να το κάνεις, θα πρέπει να ξέρεις, πως κάθε σου σύνολο εκεί θα είναι μία στιλιστική ευκαιρία να το απαθανατίσεις στους δρόμους του Παρισιού, όπως ακριβώς έκανε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια, που ετοιμάζεται να γυρίσει στο τηλεοπτικό πλατό της πρωινής εκπομπής της, ''Happy Day'', απολαμβάνει λίγο ακόμα τις διακοπές της, αυτή τη φορά στη γαλλική πρωτεύουσα. Η ίδια βρέθηκε στο Παρίσι και εκμεταλλεύτηκε με το παραπάνω την ευκαιρία, για να δημιουργήσει ενδιαφέροντα φθινοπωρινά σύνολα, τα οποία συνδύαζαν καλοκαιρινά κομμάτια με μεταβατικά. Είχαμε την ευκαιρία να τα θαυμάσουμε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου είναι ιδιαιτέρως ενεργή.

Τα parisian looks της Σταματίνα Τσιμτσιλή που αξίζει να δεις

Τα parisian outfits της παρουσιάστριας αξίζουν την προσοχή σου, για αυτό και παρακάτω τα συγκεντρώσαμε. Μπεζ καμπαρτίνα, φλατ καφέ σανδάλια, εκκεντρική πράσινη φούστα με print, δερμάτινα κομμάτια και statement αξεσουάρ ξεχωρίζουν στις παριζιάνικες εμφανίσεις της, που αποτελούν τις ιδανικές προτάσεις για τις μεταβατικές ημέρες της επόμενης σεζόν. Συνέχισε να σκρολάρεις και πάρε έμπνευση από τα style combos της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ