Follow us

Hailey Bieber | Με αυτό το σύνολο θα αναδειχθείς σε πραγματική ινσταγκραμική fashionista

Το look της που μπορείς έυκολα να αναδημιουργήσεις και ''πνιγείς'' στα likes.

Bieber Splash/Ideal Images

Μοντέλο και fashion icon, η Hailey Bieber ξέρει τη βιομηχανία της μόδας, ακολουθεί και δημιουργεί τάσεις και η γκαρνταρόμπα της είναι αξιοζήλευτη. Δεν υπάρχει εμφάνιση της, που να μην έχει συζητηθεί και να έχει περάσει απαρατήρητη, αφού ακόμα και οι εμφανίσεις της στο γυμναστήριο αποτελούν την επιτομή του athleisure look. Μία ματια στον προσωπικό της λογαραισμό στο Instagram θα σε πείσει για τις στιλιστικές της γνώσεις και το γούστο της. Μάλιστα, πολλά από τα outfits της μας έχουν εμπνεύσει και δεν είναι λίγες οι φορές, που τα έχουμε αναδημιουργήσει. Το πιο πρόσφατο της έχει μπει και αυτό στο wish list μας.

Ο λόγος για το smart - casual σύνολο της Hailey Bieber, που ανέβασε στα stories της στο Instagram. Πρόκειται για ένα look πόλης, που επέλεξε να φορέσει για τις καθημερινές δουλειές της. Βέβαια, κοιτώντας τη φωτογραφία της από τη μία σκεφτόμαστε, πως δεν είναι και το πιο συνηθισμένο casual look, και από την άλλη θαυμάζουμε την γκαρνταρόμπα της, που είναι γεμάτη με τη τελευταία λέξη της μόδας. Παρ' όλα αυτά, το εν λόγω σύνολο είναι ιδανικό για μία έξοδο ή μία απολύτως ινσταγκραμική εμφάνιση, που είναι εγγυημένο πως θα σου χαρίσει πολλά likes.

Hailey Bieber | Με αυτό το σύνολο θα αναδειχθείς σε πραγματική ινσταγκραμική fashionista

Όπως βλέπεις παραπάνω η Hailey Bieber επλέξε να φορέσει ένα oversized T-shirt (ίσως να το δανείστηκε από τη γκαρνταρόμπα του Justin Bieber), ένα επίσης oversized blazer, ψηλές λευκές κάλτσες, μαύρα loafers και μαύρη επωνυμη τσάντα. Η ίδια λατρεύει τα αξεσουάρ και ολοκλήρωσε το σύνολο της με τα αγαπημένα της μαύρα γυαλιά και τα μινιμαλ κοσμήματα της.

Get the look

Μπορείς και εσύ να αναδημιουργήσεις το look αφού παρακάτω σου βρήκαμε τα απαραίτητα κομμάτια του σε απολύτως προσιτές τιμές.

Oversized λευκό t-shirt, H&M

Loafers με μεταλλιζέ λεπτομέρεια, Bershka

Σετ 4 κολιέ, Stradivarius

Oversized blazer, Zara

Baguette μαύρη τσάντα, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ