Follow us

Όλες οι fashion experts φοράνε αυτά τα 3 κομμάτια από τις φθινοπωρινές τάσεις

Υιοθέτησε τις εν λόγω τάσεις και ετοιμάσου για πολλά κοπλιμέντα.

Όλες οι fashion experts φοράνε αυτά τα 3 κομμάτια από τις φθινοπωρινές τάσεις Splash/ideal Images

Η μεγαλύτερη στιλιστική έμπνευση έρχεται συνήθως από τα social media. Εκεί οι fashionistas αλλά και οι celebrities έχουν την ευκαιρία να μοιράζονται τα σύνολα τους με τους ακόλουθους τους και να έρχονται σε επαφή με ένα κοινό, που δεν γνωρίζει από χωροχρονικά και λεκτικά όρια. Έτσι, βλέπουμε τις τάσεις να παίρνουν σάρκα και οστά και από τις πασαρέλες να μεταφέρονται στο street style, αποδεικνύοντας τη στιλιστική ευελιξία τους και φτάνοντας σε κάθε γωνιά του κόσμου. Ακόμα, οι διαδικτυακοί style experts παραδίδουν μαθήματα στιλ και συβουλές για να υιοθετήσεις και να αναδείξεις τις εκάστοτε τάσεις. Εμείς με τη σειρά μας αποθηκευούμε εκείνες, που θεωρούμε ότι θα ξεχωρίσουν και αξίζουν μία θέση στη γκαρνταρόμπα.

Stylecaster 101 | 3 on trend κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τις επόμενες εμφανίσεις σου

Κάνοντας, λοιπόν, την έρευνα μας ανάμεσα στους αμέτρητους fashion λογαριασμούς με τις διαφορετικές αισθητικές αποθηκεύσαμε τα πιο hot σύνολα, τα οποία είχαν κοινά στοιχεία. Πρόκειται για τις φθινοπωρινές τάσεις, που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας την επόμενη σεζόν και σίγουρα θα τα βλέπεις κάθε φορά, που θα ανανεώνεις το feed σου. Εμείς τις συγκεντρώσαμε παρακάτω και στις παρουσιάζουμε, με σκοπό να τις εντάξεις στις εμφανίσεις των επόμενων ημερών. Θα λέγαμε, πως αποτελούν την πιο ανανεωμένη και αναβαθμισμένη εκδοχή basic fashion items.

Oversized White Shirt: Το λευκό πουκάμισο είναι ένα από τα πιο διαχρονικά και κομψά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Η oversized εκδοχή του προσθέτει μία μοντέρνα πινελιά στο look του, με αποτέλεσμα να μπορείς να το αξιοποιήσεις σε κάθε σου σύνολο.

Loading...

Loose Jeans: Πραγματικά ποτέ ξανά δεν είχαμε συναντήσει τόσο μεγάλο ενθουσιασμό γύρω από ένα denim παντελόνι, ωστόσο, αυτή η άνετη τάση στα jeans έχει πολυσυζητηθεί και αγαπηθεί από κάθε ιέρεια του στιλ ήδη από τα μέσα Αυγούστου.

Loading...

Tailored Vest: Το γιλέκο, ένα ακόμη δάνειο από την ανδρική γκαρνταρόμπα, έχει αναδειχθεί σε must της φθινοπωρινής σεζόν μέσα από το street style αλλά και τα fall drops των fashion brands. Τα θαυμάσαμε μέσω ενός επιβλητικού και σύγχρονου power suit, μόνα τους ως τοπ, στην υπέροχη denim εκδοχή τους, πάνω από ένα oversized πουκάμισο και σε κάθε περίπτωση μας άρεσε.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ