Follow us

Δανάη Μπάρκα | Σού δείχνει πώς να φορέσεις τα φορέματα σου το φθινόπωρο

Plus : Η παρουσιάστρια φόρεσε τις ίδιες πλατφόρμες με την Αφροδίτη Λιάντου.

danai barka NDP Photo Agency

Η στιγμή που η Δανάη Μπάρκα θα επιστρέψει στην πρωινή ζώνη του Mega με την εκπομπή "Πάμε Δανάη” πλησιάζει, ωστόσο η ηθοποιός και παρουσιάστρια απολαμβάνει τις τελευταίες χαλαρές στιγμές του καλοκαιριού. Σε μία από τις βραδινές της εξόδους βρέθηκε στο θέατρο Άλσος για να παρακολουθήσει την παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου και έκλεψε τις εντυπώσεις με το look της.

Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα μίνι φόρεμα σε λουλουδάτο μοτίβο και το συνδύασε με πλατφόρμες που δένουν με κορδέλα γύρω από τον αστράγαλο και τονίζουν το πόδι. Το look είναι είναι φρέσκο, κοριτσίστικο και ιδανικό για τις πρώτες ημέρες του φθινοπώρου.

Είτε έχεις κανονίσει κάποια βραδινή έξοδο με τις φίλες σου είτε πρόκειται να παρακολουθήσεις κάποια συναυλία ή θεατρική παράσταση, σίγουρα αξίζει να φορέσεις τα φορέματα σου όπως η Δανάη Μπάρκα. Να τα συνδυάσεις δηλαδή με πλατφόρμες. Το εν λόγω σχέδιο είναι δημιουργία της ελληνικής εταιρείας υποδημάτων, Envie Shoes και το έχει επιλέξει και η Αφροδίτη Λιάντου.

Αφροδίτη Λιάντου | Φόρεσε τα παπούτσια που ταιριάζουν τέλεια με όλα τα φθινοπωρινά φορέματα σου

Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια είναι μία εκ των πρωταγωνιστριών της σειράς "Η Γη της Ελιάς” που θα μεταδίδεται στο Mega. Στην παρουσίαση της σειράς που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, η Αφροδίτη Λιάντου φόρεσε ένα midi, κρουαζέ φόρεμα σε εμπριμέ μοτίβο και το συνδύασε με τις ίδιες πλατφόρμες αλλά και σε μία πολύ ιδιαίτερη απόχρωση του γαλάζιου.

Το look της Δανάης Μπάρκα

Δανάη Μπάρκα | Σού δείχνει πώς να φορέσεις τα φορέματα σου το φθινόπωρο
DANAI_MPARKA

Πέντε floral φορέματα για το φθινόπωρο

Κρουαζέ φόρεμα H&M

Φόρεμα με κουμπιά μπροστά H&M

Σεμιζιέ H&M

Μακρύ κρουαζέ φόρεμα H&M

Φαρδύ φόρεμα H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ