Follow us

Αυτή είναι η H&M φούστα που μπορείς να αγοράσεις τώρα αλλά θα φορέσεις το φθινόπωρο και τον χειμώνα

Θα αναβαθμίσει τα looks σου.

street style Pixel Formula

Αυτή την περίοδο, όλες οι γυναίκες λίγο ή πολύ έχουμε ξεκινήσει την ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας με νέα κομμάτια όπως basics που έλειπαν από τη συλλογή μας ή ακόμα και κομμάτια που έχουμε ξεχωρίσει από τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας για αυτή τη σεζόν. Ο στόχος λοιπόν είναι να κάνουμε έξυπνες αγορές ώστε να παραμείνουμε στο budget μας και να επενδύσουμε σε ρούχα που μπορούμε να φορέσουμε με πολλούς τρόπους και σε διαφορετικές καιρικές συνθήκες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η φούστα που ξεχωρίσαμε στο e-shop του H&M. Πρόκειται για μία midi,πλισέ φούστα που θα βρεις σε δύο χρώματα, μαύρο και μπεζ, και μπορείς να τη φορέσεις όλες τις εποχές του χρόνου. Προσαρμόζεται μάλιστα και σε διαφορετικές περιστάσεις. Για το γραφείο, μπορείς να τη φορέσεις με pussy bow πουκάμισο και blazer ή αργότερα με ζιβάγκο, ενώ για τις casual βόλτες σου με tops και sneakers. Ακόμα και για κάποια βραδινή έξοδο, εάν τη συνδυάσεις με τα αγαπημένα σου ψηλοτάκουνα πέδιλα ή με γόβες θα είσαι πολύ κομψή.

Εκτός από τις διαφορετικές περιστάσεις, είναι κατάλληλη και για διαφορετικές εποχές αφού μπορείς να τη φορέσεις ακόμα και τον χειμώνα. Αρκεί να ακολουθήσεις το παράδειγμα των fashionistas και να τη συνδυάσεις με oversized πουλόβερ. Σε κάθε περίπτωση είναι μία έξυπνη και πρακτική αγορά που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

Η H&M φούστα που ξεχωρίσαμε

Πλισέ φούστα H&M

Πλισέ φούστα H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ