Follow us

Έχεις αυτά τα 6 φθινοπωρινά must haves στην ντουλάπα σου; | Αν όχι, ήρθε η ώρα να τα αποκτήσεις

Το φθινοπωρινό στιλ σου θα αναβαθμιστεί και το καθημερινό ντύσιμο θα γίνει παιχνιδάκι.

τα 6 φθινοπωρινά must haves στην ντουλάπα σου Pixel Formula

Και επίσημα μπήκαμε στο φθινόπωρο και τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να κάνουμε την πολυαναμενόμενη αλλαγή από την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σε εκείνη της fall σεζόν. Δεν ξέρουμε αν νιώθεις το ίδιο με εμάς, πάντως εμείς περιμέναμε με ανυπομονησία αυτή τη στιγμή. Λατρευούμε τα αέρινα φορέματα, τα ψάθινα αξεσουάρ και τα σανδάλια, αλλά νιώθουμε πιο έτοιμες από ποτέ για να τα αντικαταστήσουμε με μπότες, τζάκετς και μία μυστηριώδη χρωματική παλέτα. Έχουμε μπει, άλλωστε, στο φθινοπωρινό mood εδώ και λίγες εβδομάδες, αφού ο υδράργυρος έκανε ασφυκτική την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.

Καλωσορίζοντας, λοιπόν, τη νέα σεζόν κάνουμε μία ενδελεχή έρευνα ανάμεσα στις νέες συλλογές, τις αφίξεις στα καταστήματα και τα e-shops, τα editorials και φυσικά τα social media για να βρούμε τα απαραίτητα φθινοπωρινά κομμάτια. Τα τελευταία ειδικά μας δείχνουν τις ανερχόμενες τάσεις, όπως επίσης και τη στιλιστική ευελιξία τους. Μελετώντας τις τελευταίες αναρτήσεις των fashion experts ξεχωρίσαμε τα ρούχα και τα αξεσουάρ, που είναι απαραίτητα για αυτή την περίοδο και θα κάνουν το styling σου παιχνιδάκι.

Τα φθινοπωρινά βασικά fashion items που θα διευκολύνουν το καθημερινό styling σου

Σκουρόχρωμη τσάντα: Το καλοκαίρι από την εμφάνιση σου δεν λείπει η καθημερινή τσάντα σου σε ανοιχτές αποχρώσεις -μία που ταιριάζει με κάθε outfit. Τους κρύους μήνες χρειάζεσαι μία τσάντα σε σκούρα απόχρωση, που να είναι πασπαρτού για όλα σου τα σύνολα. Έτσι, δεν θα χάνεις πολύτιμη ώρα από τη πρωϊνη σου ρουτίνα για να αλλάζεις τσάντες ή να ψάχνεις την ιδανική.

Loading...

Δερμάτινο blazer: Από τις μεγαλύτερες τάσεις, που επιστρέφει δυναμικά από τα 90s, είναι το δερμάτινο blazer. Το έχουμε δει ήδη να το φοράνε οι celebrities όπως και οι εκλεκτές των σχεδιαστών και δεν βλέπουμε τη στιγμή να αποκτήσουμε το δικό μας.

Loading...

Φούτερ: Όταν μιλάμε για φούτερ δεν χρειάζεται να περιοριζόμαστε σε ένα αθλητικό. Μπορείς να επενδύσεις σε ένα oversized με κάποια κολεγιακή στάμπα, που θα σου επιτρέψει να το αξιοποιήσεις μέχρι και στο γραφείο στις casual ημέρες σου. Επίσης, αποτελεί και την go-to επιλογή για τις σύντομες εξόδους σου από το σπίτι.

Loading...

Tailored παντελόνι: Άλλη μία μεγάλη τάση, τα άνετα και loose tailored παντελόνια θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε αμέτρητες περιστάσεις. Θα είσαι τόσο κομψή όσο και άνετη.

Loading...

Loafers: Η chunky εκδοχή τους είναι το must μίας άρτιας ινσταγκραμικής και fashionable εμφάνισης. Έχουν στιλιστική ευελιξία και έντονο χαρακτήρα μαζί, μία πινελιά, που θα αναβαθμίσει το στιλ σου.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ