Ελένη Φουρέιρα | Σού δείχνει τον πιο cool τρόπο για να φορέσεις τις mini φούστες σου

Το look που αξίζει να αντιγράψεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΙΠΕΡΗ

Ένας από τους λόγους που αξίζει να έχεις κανείς λογαριασμό στο Instagram είναι πως κάθε φορά που κάνει scroll στο feed του, πάντα θα βρει κάτι που θα τον εμπνεύσει. Εάν είσαι fashionista θα γνωρίζεις πολύ καλά πως τις ημέρες που απλώς δεν ξέρεις τι να φορέσεις, έχεις ξεμείνει από στιλιστική έμπνευση ή απλώς θέλεις να δοκιμάσεις έναν διαφορετικό συνδυασμό, αρκεί να επισκεφτείς το Instagram και τα προφίλ των αγαπημένων σου celebrities ή fashion experts για να βρεις αυτό που χρειάζεσαι.

Σε ένα τέτοιο scroll down στο feed του Instagram, είδαμε και ξεχωρίσαμε ένα πολύ cool και κομψό σύνολο που φόρεσε η Ελένη Φουρέιρα. Η pop star που μετρά περισσότερους από ένα εκατομμύριο ακολούθους στο Instagram και μουσικές επιτυχίες, έχει ξεχωρίσει επίσης με το στιλ της. Πιο συγκεκριμένα, στην εν λόγω ανάρτηση, η Ελένη Φουρέιρα σού δείχνει τον πιο cool τρόπο για να φορέσεις τις mini φούστες σου φέτος το φθινόπωρο. Η ίδια έχει συνδυάσει μία mini φούστα σε κίτρινη απόχρωση και floral μοτίβο με ένα μαύρο oversized t-shirt. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με statement, μακριά σκουλαρίκια και βραχιόλια σε minimal αισθητική.

Αυτός είναι και ο τρόπος για να μετατρέψεις ένα κατά τα άλλα πολύ κοριτσίστικο κομμάτι, όπως μία κοντή φούστα με λουλούδια σε ένα πιο rock κομμάτι. Αρκεί δηλαδή να τη συνδυάσεις με oversized t-shirts που θα βρεις ακόμα και στις αντρικές συλλογές των brands, δημιουργώντας έτσι μία πολύ ενδιαφέρουσα αντίθεση.

Το look της Ελένης Φουρέιρα