Follow us

Η Ελένη Φουρέιρα μάς έδωσε το μεγαλύτερο μάθημα ομορφιάς του καλοκαιριού

Το πάθημα που έγινε μάθημα.

Ελένη Φουρέιρα @foureira

Κάθε χρόνο καταλαβαίνουμε ότι έρχεται καλοκαίρι από το προφίλ της Ελένης Φουρέιρα. Ήδη από τα τέλη Μαρτίου ξεκινά να ανεβάζει τις πρώτες bikini pics της δίνοντας το σήμα πως έχει έρθει η ώρα να φροντίσουμε τη σιλουέτα μας και να προετοιμαστούμε για την πρώτη "πασαρέλα" στην παραλία.

5 λάθη που κάνεις με το αντηλιακό σου και δεν προστατεύεις σωστά το δέρμα σου

Loading...

Τα τέλη Αυγούστου την βρίσκουν πάντα εξαιρετικά μαυρισμένη και λαμπερή, γεγονός που την κάνει να δείχνει περισσότερο αισθησιακή από το συνηθισμένο. Η μαυρισμένη επιδερμίδα έχει όμως και αυτή το τίμημά της. Όλα τα tanning sessions και τα photoshooting κάτω από τον καυτό ήλιο έχουν πολύ σημαντικές -και το κυριότερο- σοβαρές επιπτώσεις στην επιδερμίδα, κάτι που η Ελένη έμαθε καλά φέτος.

Με ένα story της στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, το οποίο δείχνει την ταλαιπωρημένη και ξεφλουδισμένη επιδερμίδα της, η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε πως έπαθε έγκαυμα από τον ήλιο. Η φωτογραφία αυτή είναι για όλες τις followers της ένα μάθημα και μια πολύ καλή υπενθύμιση να αποφεύγουν τον ήλιο τις μεσημεριανές ώρες, όταν είναι πολύ καυτός, και να φορούν κάθε μέρα αντηλιακό.

10 tips για να αποκτήσεις σοκολατένιο χρώμα πριν φορέσεις το πρώτο shorts του καλοκαιριού

Γιατί πρέπει να φοράς κάθε μέρα αντηλιακό;

Όλες οι επιδερμίδες, ανεξάρτητα από το αν είναι ξηρές, λιπαρές, ανοιχτόχρωμες ή σκουρόχρωμες, χρειάζονται καθημερινή και συχνή εφαρμογή αντηλιακού, προκειμένου να προστατευτούν όχι μόνο από εγκαύματα, αλλά και από τη φωτογήρανση και τον καρκίνο του δέρματος. Κάπου εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι το λάδι μαυρίσματος με SPF 10 ή η ενυδατική κρέμα με SPF δεν προσφέρουν επαρκή προστασία από τον ήλιο. Προτίμησε μια αντηλιακή κρέμα με δείκτη προστασίας 30 ή 50.

Loading...

Μην ξεχνάς ότι...

Προκειμένου το αντηλιακό να μπορεί να παρέχει επαρκή προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB, θα πρέπει να εφαρμόζεις ποσότητα ίση με ένα κουταλάκι του γλυκού στο πρόσωπο και ποσότητα ίση με ένα σφηνάκι στο σώμα. Εξίσου σημαντικό είναι να το ανανεώνεις συχνά, και πιο συγκεκριμένα κάθε δύο ώρες ή μετά από κάθε βουτιά στη θάλασσα.

Το viral TikTok tip ομορφιάς που δεν πρέπει με τίποτα να ακολουθήσεις

Δες το story της:

Η Ελένη Φουρέιρα μάς έδωσε το μεγαλύτερο μάθημα ομορφιάς του καλοκαιριού

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ