Follow us

Ιωάννα Μαλέσκου | Έτσι θα φορέσεις το σορτς στο γραφείο

Το σύνολο της που θέλουμε να αναδημιουργήσουμε.

Η Ιωάννα Μαλέσκου σού δείχνει πως το σορτς στο γραφείο NDP

Μπορεί το ημερολόγιο να δείχνει 2 Σεπτεμβρίου, ωστόσο, ο καιρός επιμένει με τη ζέστη και την υψηλή θεροκρασία. Άλλωστε, σε αυτή την χώρα το κρύο αργεί να έρθει, με αποτέλεσμα πολλά καλοκαιρινά ρούχα να δίνουν το παρών και τις φθινοπωρινές ημέρες -πάντα με το σωστό styling για τη δημιουργία ενός άρτιου μεταβατικού outfit. Μερικά, λοιπόν, από τα καλοκαιρινά ρούχα, που θα μας ακολουθήσουν και σε αυτή τη σεζόν, είναι κάποια αέρινα φορέματα, τα πέδιλα, τα tops και τα σορτσάκια. Η Ιωάννα Μαλέσκου, μάλιστα, μας δείχνει πως θα φορέσουμε μερικά από αυτά τα ρούχα τις επόμενες εβδομάδες στο γραφείο.

Η παρουσιάστρια έχει γυρίσει στο πλατό της τηλεοπτικής εκπομπής της ''I Love It'' στον ΣΚΑΙ και ήδη μας έχει χαρίσει δύο ενδιαφέρουσες προτάσεις. Αρχικά, χθες έκανε πρεμιέρα με ένα ιδιαίτερα κομψό λευκό φόρεμα, με φαρδιές τιράντες και έμφαση στη μέση, που φέρει την υπογραφή της Ελληνίδας σχεδιάστριας Celia Kritharioti. Το εν λόγω κομμάτι συνδυάστηκε με slingabacks γόβες στην pop απόχρωση του κίτρινου.

Loading...

Office style με σορτς

Ωστόσο, η σημερινή εμφάνιση της είναι αυτή που φέρει τη μεγαλύτερη έμπνευση για το μεταβατικό office look. Η ίδια συνδύασε τα μπεζ άνετα σορτς της με ένα εμπριμέ πουκάμισο με μανίκι και μπεζ πέδιλα. Η ισορροπία βρίσκεται μεταξύ του κοντού μήκους του σορτς και του μακρυμάνικου πουκαμίσου και έτσι γίνεται η ιδανική πρόταση για το γραφείο τις επόμενες ημέρες, όπου το πρωί θα κάνει αφόρητη ζέστη και το απόγευμα θα δροσίζει σταδιακά.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ