Follow us

Επιστροφή στο γραφείο | Το look της Σταματίνας Τσιμτσιλή που θα θες να αντιγράψεις

Το δροσερό σύνολο της, που είναι ιδανικό για αυτή την μεταβατική περίοδο.

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Φόρεσε το ιδανικό φόρεμα για τη βραδινή έξοδο σου εν μέσω καύσωνα NDP

Ίσως να μην είμαστε ακόμη έτοιμες να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι, τις διακοπές και το διάλειμμα από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας. Ωστόσο, οι μέρες περνούν και για τις περισσότερες από εμάς ήρθε η ώρα να γυρίσουμε στο γραφείο, έχοντας ''φορτίσει'' τις μπαταρίες μας στο έπακρο. Επιστρέφοντας στην πόλη ετοιμάζουμε και τα σύνολα, που θα φορέσουμε τις πρώτες ημέρες στη δουλειά -κάτι που μας γεμίζει ενθουσιασμό. Ψάχνοντας, λοιπόν, τα κατάλληλα κομμάτια, που θα μας κρατήσουν άνετες, δροσερές και κομψές αυτή την περίοδο, νιώσαμε την ανάγκη να βρούμε λίγη στιλιστική έμπνευση. Αυτή ήρθε μέσα από την τελευταία ανάρτηση της παρουσιάστριας Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Η ίδια φαίνεται πως γύρισε από το θερινό τηλεοπτικό διάλειμμα της και βρίσκεται στα γραφεία του ''Alpha'' μαζί με τη δημοσιογραφική ομάδα του ''Happy Day'' σχεδιάζοντας τη νέα σεζόν τους. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μάλιστα, ανέβασε μία φωτογραφία με όλα τα μέλη της πρωϊνής εκπομπής και εμείς παρατηρήσαμε το office look της.

Δες το δροσερό και casual office look της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Loading...

Η παρουσιάστρια δημιούργησε ένα νεανικό office σύνολο ιδανικό για την μεταβατική περίοδο που βιώνουμε, όπου η θερμοκρασία τείνει να ανεβαίνει το πρωί και να ''χτυπάει'' κόκκινο το μεσημέρι. Ο λόγος για το παραπάνω look, που αποτελείται από μία μίνι τζιν φούστα, ένα αμάνικο μπλε πουκάμισο και μία ζώνη με λογότυπο. Μπορείς και εσύ να αναδημιουργήσεις το εν λόγω office outfit ολοκληρώνοντας το με λευκά αθλητικά, ανοιχτά mules ή block πέδιλα. Σε κάθε περίπτωση μην ξεχάσεις την tote τσάντα σου και τα γυαλιά ηλίου σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ