Follow us

Τα πανωφόρια που σου είναι απαραίτητα | 5 προτάσεις για να αναβαθμίσεις τις εμφανίσεις σου

Το κομμάτι κλειδί που δίνει το παρών ανεξάρτητα από τη σεζόν και τις τάσεις.

Τα ντένιμ πανωφόρια σου είναι απαραίτητα | 5 προτάσεις για να αναβαθμίσεις τις εμφανίσεις σου Spalsh/Ideal Images

Το καλοκαίρι είναι πίσω μας και μπροστά μας έχουμε μία φθινοπωρινή σεζόν γεμάτη νέες τάσεις και εκκεντρικές προτάσεις σε μία προσπάθεια των σχεδιαστών για την αναβίωση των roaring 20s λίγο πριν το τέλος της πανδημίας. Τα fall trends, λοιπόν, έχουν κατακλύσει τα social media, ενώ πληκτρολόγια έχουν πάρει φωτιά και τα μελάνια αλλάζονται συνεχώς για να σου μεταφέρουμε κάθε εξέλιξη και ιδέα από τη μόδα του φθινοπώρου. Παράλληλα, η κάθε μία μας ξεχωριστά αρχίζει την οργάνωση της γκαρνταρόμπας της: Τα καλοκαιρινά μπαίνουν σε σάκους, με κάποια να παραμένουν προς τα έξω, και τα φθινοπωρινά δίνουν το παρών στις κρεμάστρες. Ανάμεσα στο δίπλωμα, το πακετάρισμα και το κρέμασμα των ρούχων μας διαπιστώσαμε, πως ένα συγκεκριμένο κομμάτι βρίσκεται στη πρώτη θέση κάθε γκαρνταρόμπας ανεξάρτητα από την εποχή. Ο λόγος για το ντένιμ τζάκετ, που δεν έχουμε ποτέ πακετάρει -εκτός από τη βαλίτσα μας, καθώς όπου και να πάμε πάντα το παίρνουμε μαζί.

Γιατί το ντένιμ τζάκετ είναι απαραίτητο ανεξάρτητα από τη σεζόν;

Η ιστορία του ντένιμ είναι αρκετά παλιά, ίσως ξεκινάει εκεί που χρονολογείται και η αρχή της ιστορίας των ΗΠΑ. Είχε συνδεθεί με την εργατική τάξη και έπειτα έγινε το επαναστατικό ''λάβαρο'' της νεολαίας των 60s και 70s, ενώ δεν άργησε να ανέβει και στην πασαρέλα. Το ντένιμ είναι ένα πολυμορφικό ύφασμα, που ντύνει κάθε λογής πατρόν και ρούχο. Ωστόσο, για εμάς ένα από τα πιο σημαντικά ντένιμ κομμάτια είναι το τζάκετ, το πανωφόρι, που δίνει το παρών σε αμέτρητες περιστάσεις. Αποτελεί την τέλεια ισορροπία μεταξύ του δροσερού και ζεστού πανωφοριού, οπότε είναι κατάλληλο για τους μεταβατικούς μήνες και το καλοκαίρι. Τον χειμώνα με την τεχνική του layering είναι ιδανικό και για τις χαμηλές θερμοκρασίες, ενώ ισορροπεί εξίσου μαεστρικά μεταξύ του casual και elavated look.

Με λίγα λόγια, το ντένιμ τζάκετ σου είναι απαραίτητο και παρακάτω σου έχουμε ξεχωρίσει 5 σχέδια, που είμαστε σίγουρες πως θα αναβαθμίσουν το προσωπικό σου στιλ αλλά και θα κάνουν το καθημερινό ντύσιμο των επόμενων ημερών πιο εύκολο.

Συνέχισε να σκρολάρεις και βρες το ιδανικό για εσένα.

Κοντό κρεμ ντένιμ τζάκετ, Stradivarius

Κοντό ντένιμ τζάκετ, Zara

Κοντό ντένιμ τζάκετ, Mango

Τζάκετ denim oversized με όψη από συνθετική γούνα, Bershka

Μακρύ oversized ντένιμ τζάκετ, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ