Follow us

Ετοιμάζεσαι για έξοδο το Σαββατοκύριακο; | Εδώ θα βρεις όλες τις στιλιστικές προτάσεις που χρειάζεσαι

Έμπνευση και σύνολα ιδανικά για κάθε σου έξοδο αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ετοιμάζεσαι για έξοδο το Σαββατοκύριακο; | Εδώ θα βρεις όλες τις στιλιστικές προτάσεις που χρειάζεσαι Splash/Ideal Images

Άλλη μία εβδομάδα γεμάτη από δουλειά και υποχρεώσεις έρχεται σιγά σιγά στο τέλος της ή τουλάχιστον τελειώνουν τα επαγγελματικά μας χρέη και αρχίζει η σιέστα του Σαββατοκύριακου. Όλες μας δεν βλέπουμε τη στιγμή, που θα κλείσουμε τους υπολογιστές και τα e-mails μας, για να περάσουμε ποιοτικό χρόνο με τους εαυτούς μας και τα αγαπημένα πρόσωπα μας. Κάποιες ετοιμάζονται να πάνε σινεμά, άλλες να χορτάσουν λίγο ακόμη θάλασσα, ενώ σταθερά υπάρχουμε και εμείς, που επιμένουμε να περνάμε το χρόνο μας στην εστίαση, απολαμβάνοντας κάποια ξένη κουζίνα.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, θα χρειαστούμε στιλιστική έμπνευση και ένα σύνολο κατάλληλο για την εκάστοτε περίσταση. Δεν χρειάζεται να ξοδέψουμε πολύτιμο χρόνο από την ξεκούραση μας για να ανακατέψουμε τη γκαρνταρόμπα μας ψάχνοντας ένα ένα τα ιδανικά κομμάτια, για τη δημιουργία ενός άρτιου outfit. Για να μην μπούμε σε αυτή τη θέση, χρειαζόμαστε τις απανταχού ιέρειες του στιλ, που πάντα μας τροφοδοτούν με αμέτρητες στιλιστικές ιδέες, συμβουλές και τάσεις μέσα από τις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι, εύκολα και γρήγορα ανανεώνουμε το στιλ μας, δημιουργούμε αξιόλογες εμφανίσεις και τα outfits μας αξίζουν μία θέση στο feed του Instagram.

Style Inspiration 101

Κάνοντας, λοιπόν, την έρευνα μας ανάμεσα στις style experts των social media και πιο συγκεκριμένα στο Instagram ξεχωρίσαμε τα σύνολα, για τις εξόδους του Σαββατοκύριακου. Συνέχισε να διαβάζεις και βρες παρακάτω το ιδανικό outift για την περίσταση ή τις περιστάσεις σου.

Σινεμά

Loading...

Παραλία

Loading...

Καφές

Loading...

Ραντεβού με το έτερον ήμισυ

Loading...

Φαγητό

Loading...

Ποτό

Loading...

Χαλαρή βόλτα

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ